Λοϊζίδης: «Η νέα ηγεσία χρειάζεται στήριξη από τις συντεχνίες» - Όσα είπαν στη συνάντηση με Αρχηγό

Λοϊζίδης: «Η νέα ηγεσία χρειάζεται στήριξη από τις συντεχνίες» - Όσα είπαν στη συνάντηση με Αρχηγό

Στην εκπομπή «Πρωτοσέλιδο» του Σίγμα μίλησε ο Πρόεδρος του Κλάδου Αστυνομικού Σώματος Ισότητας, Νίκος Λοϊζίδης για την συνάντηση της συντεχνίας με το νέο Αρχηγό Αστυνομίας.

Συγκεκριμένα ανέφερε ότι, «αυτό που είναι αισιόδοξο και πάρα πολύ ελπιδοφόρο είναι ότι θέσαμε βάσεις επικοινωνίας» και πρόσθεσε πως, «η νέα ηγεσία χρειάζεται στήριξη από τις συντεχνίες».

Παράλληλα σημείωσε ότι, «εμείς θα στηρίξουμε και να δώσουμε μελέτες και λύσεις και να μεταφέρουμε στην υπηρεσία κάποια θέματα πρώτης γραμμής για να μπορέσουν να αλλάξουν κάποια πράγματα για το καλό του τόπου».

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Δεν πάει στο Νταβός ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Δεν πάει στο Νταβός ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Την απόφαση να μην μεταβεί στο Νταβός και να μην αποδεχτεί την πρόσκληση του Προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών, Ντόναλντ Τραμπ, για την τελετή υπογραφής του λεγόμενου «Συμβουλίου Ειρήνης», έλαβε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης. Μάλιστα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα προεδρεύσει σήμερα το πρωί, συνεδρίασης του υπουργικού συμβουλίου.