Τέλος στο σίριαλ «ΑΤΑ»: Πέφτουν υπογραφές στο Προεδρικό για καταρχήν συμφωνία
Συνάντηση είχε σήμερα το πρωί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης με τους επικεφαλής των συνδικαλιστικών οργανώσεων.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε στον ALPHA, στην εκπομπή «Alpha Καλημέρα» ο δημοσιογράφος Κώστας Νάνος, «τα 13 παιδιά μαζί και με τρεις συνοδούς μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο στην Μάλτα»
«Ένα παιδί κρατήθηκε για νοσηλεία ενώ τα υπόλοιπα με συγκατάθεση των γονέων τους επέστρεψαν χθες βράδυ στην Κύπρο», πρόσθεσε.
Παράλληλα, επισήμανε ότι «συγγενείς των παιδιών εξέφρασαν την ίδια ώρα παράπονα για τον τρόπο που χειρίστηκε ο ΚΟΑ το όλο ζήτημα. Δεν ήξεραν αν θα υπήρχε κάποιος χθες για να υποβληθούν σε κάποιες εξετάσεις τα παιδιά πριν επιστρέψουν στα σπίτια τους, υπήρχε μία ασαφής κατάσταση»
«Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει διάγνωση για το τι υπέστησαν τα παιδιά», κατέληξε.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




