Δίνει οικόπεδα για εκμίσθωση η Κυβέρνηση σε βιομηχανικές περιοχές - Δείτε όλες τις λεπτομέρειες

Δίνει οικόπεδα για εκμίσθωση η Κυβέρνηση σε βιομηχανικές περιοχές - Δείτε όλες τις λεπτομέρειες

Το Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας ανακοίνωσε ότι υπάρχουν διαθέσιμα προς εκμίσθωση οικόπεδα στις βιομηχανικές περιοχές Κοκκινοτριμιθιάς, Φρενάρους, στη Β’ Βιομηχανική Περιοχή Πάφου (Αγία Βαρβάρα) και στη Βιομηχανική και Εμπορική Περιοχή Αραδίππου, σημειώνοντας ότι ότι η καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων μίσθωσης είναι η 30η Νοεμβρίου 2024.

Ειδικότερα στην ανακοίνωση που μεταδίδει το ΓΤΠ, διευκρινίζεται ότι στη Βιομηχανική Περιοχή Κοκκινοτριμιθιάς είναι διαθέσιμα έξι οικόπεδα με αρ. 27 (3.160 τ.μ. περίπου), 14 (3.840 τ.μ. περίπου), 20 (3.850 τ.μ. περίπου), 35β (1.920 τ.μ. περίπου), 30 (2.940 τ.μ. περίπου) και 10 (2.010 τ.μ. περίπου).

Στη Βιομηχανική Περιοχή Φρενάρους υπάρχει ένα οικόπεδο με αρ. 32 (2.840 τ.μ. περίπου).

Στη Β’ Βιομηχανική Περιοχή Πάφου (Αγία Βαρβάρα) τρία οικόπεδα με αρ. 22 (2.205 τ.μ. περίπου), 24 (2.559 τ.μ. περίπου) και 77 (3.036 τ.μ. περίπου).

Στη Βιομηχανική και Εμπορική Περιοχή Αραδίππου ένα οικόπεδο με αρ. 45 (3.340 τ.μ. περίπου).

Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση στο ειδικό έντυπο (ΒΠ1) για εκμίσθωση, η οποία πρέπει να συνοδεύεται από τα δικαιολογητικά που καταγράφονται στο εν λόγω έντυπο.

Σημειώνεται, ακόμη, ότι οι αιτήσεις που θα υποβληθούν θα εξεταστούν σύμφωνα με τη διαδικασία και τα κριτήρια που καθορίζουν οι περί Ακίνητου Ιδιοκτησίας της Δημοκρατίας (Μίσθωση Ιδιοκτησίας μέσα σε Κυβερνητικές Βιομηχανικές Περιοχές) Κανονισμοί του 1990 (Κ.Π.Π. 164/90) και οι μετέπειτα Τροποποιητικοί Κανονισμοί.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Μπάχαλο» με τις Επιτροπές στη Βουλή: Μετωπική ΑΚΕΛ κατά Αννίτας για «δώρα» σε ΕΛΑΜ και ΔΗΚΟ

«Μπάχαλο» με τις Επιτροπές στη Βουλή: Μετωπική ΑΚΕΛ κατά Αννίτας για «δώρα» σε ΕΛΑΜ και ΔΗΚΟ

Στις 16 διατηρούνται οι Κοινοβουλευτικές Επιτροπές - όσες ήταν και στην προηγούμενη κοινοβουλευτική περίοδο - όπως αποφάσισε κατά πλειοψηφία την Παρασκευή η Επιτροπή Επιλογής της Βουλής, η οποία ταυτόχρονα αποφάσισε για το τρόπο διαμοιρασμού των Προεδριών των Επιτροπών.

BEST OF TOTHEMAONLINE