Σοβαρό τροχαίο: Διασωληνωμένος 39χρονος στη ΜΕΘ - Υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση

Σοβαρό τροχαίο: Διασωληνωμένος 39χρονος στη ΜΕΘ - Υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση

Γύρω στις 2.20μ.μ. χθες, ενώ 39χρονος οδηγούσε το αυτοκίνητο του στη λεωφόρο Νίκανδρου Παπαμηνά, στη Λευκωσία, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε 34χρονη.

Από τη σύγκρουση προκλήθηκε μερική ανάφλεξη στο όχημα που οδηγούσε ο 39χρονος, η οποία κατασβέστηκε από μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Οι δύο οδηγοί μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου η 34χρονη έτυχε των πρώτων βοηθειών και έλαβε εξιτήριο, ενώ ο 39χρονος υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και κρατήθηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, διασωληνωμένος.

Η κατάσταση της υγείας του κρίνεται από τους θεράποντες ιατρούς ως κρίσιμη.

Η Τροχαία Λευκωσίας διερευνά τα αίτια της σύγκρουσης.

*κεντρική φωτογραφία-αρχείο

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Κρίσιμη η εβδομάδα στη Νέα Υόρκη, ελπίζω να υπάρξει πολιτική βούληση από όλους»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Κρίσιμη η εβδομάδα στη Νέα Υόρκη, ελπίζω να υπάρξει πολιτική βούληση από όλους»

Την ελπίδα να υπάρξει η πολιτική βούληση από όλους στις επικείμενες συναντήσεις της Νέας Υόρκης ώστε να προχωρήσει ο ΓΓ των ΗΕ σε διευρυμένη διάσκεψη, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE