Σοβαρό τροχαίο: Διασωληνωμένος 39χρονος στη ΜΕΘ - Υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση

Σοβαρό τροχαίο: Διασωληνωμένος 39χρονος στη ΜΕΘ - Υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση

Γύρω στις 2.20μ.μ. χθες, ενώ 39χρονος οδηγούσε το αυτοκίνητο του στη λεωφόρο Νίκανδρου Παπαμηνά, στη Λευκωσία, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε 34χρονη.

Από τη σύγκρουση προκλήθηκε μερική ανάφλεξη στο όχημα που οδηγούσε ο 39χρονος, η οποία κατασβέστηκε από μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Οι δύο οδηγοί μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου η 34χρονη έτυχε των πρώτων βοηθειών και έλαβε εξιτήριο, ενώ ο 39χρονος υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και κρατήθηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, διασωληνωμένος.

Η κατάσταση της υγείας του κρίνεται από τους θεράποντες ιατρούς ως κρίσιμη.

Η Τροχαία Λευκωσίας διερευνά τα αίτια της σύγκρουσης.

*κεντρική φωτογραφία-αρχείο

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΑΛΜΑ: Συναντήσεις με όλα τα κόμματα πλην ΔΗΣΥ για την Προεδρία της Βουλής- Σκέψεις για πρόσωπο κοινής αποδοχής

ΑΛΜΑ: Συναντήσεις με όλα τα κόμματα πλην ΔΗΣΥ για την Προεδρία της Βουλής- Σκέψεις για πρόσωπο κοινής αποδοχής

Η Εκτελεστική Γραμματεία του κινήματος ΑΛΜΑ, η οποία συνήλθε το απόγευμα της Τετάρτης, αποφάσισε να ζητήσει συνάντηση με όλα τα κόμματα πλην του ΔΗΣΥ, για το θέμα της Προεδρίας της Βουλής.

BEST OF TOTHEMAONLINE