Κως - Τραγωδία σε ναυάγιο με μετανάστες: Έχασαν τη ζωή τους δύο γυναίκες και δύο παιδιά

Κως - Τραγωδία σε ναυάγιο με μετανάστες: Έχασαν τη ζωή τους δύο γυναίκες και δύο παιδιά

Ναυάγιο με βάρκα μεταναστών σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης (15/10) στην Κω και, σύμφωνα με τις πληροφορίες από το Λιμενικό, τέσσερις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους.

Το ναυάγιο σημειώθηκε στη θαλάσσια περιοχή Ψαλιδίου. Οι τέσσερις νεκροί είναι δύο γυναίκες και δύο παιδιά.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, στη βάρκα επέβαιναν 31 μετανάστες, με τους άνδρες του Λιμενικού να διασώζουν 27 άτομα.

Οι έρευνες συνεχίζονταν αργά τη νύχτα με τρία πλωτά του Λιμενικού και ένα ιδιωτικό σκάφος. Ο καιρός στην περιοχή ήταν καλός, έπνεαν άνεμοι 3-4 μποφόρ.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο εφιάλτης δεν τελειώνει: Σε επιφυλακή Νεπάλ και Κίνα - Η επόμενη καταστροφή μπορεί να είναι ακόμη μεγαλύτερη

Ο εφιάλτης δεν τελειώνει: Σε επιφυλακή Νεπάλ και Κίνα - Η επόμενη καταστροφή μπορεί να είναι ακόμη μεγαλύτερη

Νεπάλ και Κίνα προειδοποίησαν την Πέμπτη για νέο κίνδυνο πλημμυρών στα Ιμαλάια, καθώς δύο λίμνες που σχηματίστηκαν εκατέρωθεν των συνόρων τους απειλούν να υπερχειλίσουν, ενώ συνεχίζονται οι επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης μετά τις καταστροφικές πλημμύρες της Τετάρτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE