Στο νοσοκομείο 21χρονος: Απώλεσε τον έλεγχο του οχήματος και ακινητοποιήθηκε εκτός δρόμου

Στο νοσοκομείο 21χρονος: Απώλεσε τον έλεγχο του οχήματος και ακινητοποιήθηκε εκτός δρόμου

Ο σοβαρός τραυματισμός 21χρονου είναι ο απολογισμός τροχαίου που συνέβη αργά το απόγευμα της Τρίτης στην επαρχία Πάφου.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου, Μιχάλη Νικολάου, 21χρονος ενώ οδηγούσε το αυτοκίνητο του στον δρόμο Πόλης Χρυσοχούς προς Κάθηκα, σε κάποιο σημείο του δρόμου, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, απώλεσε τον έλεγχο του οχήματος του με αποτέλεσμα να εκτραπεί προς τα αριστερά και να αποκόψει πινακίδα τροχαίας και να ακινητοποιηθεί εκτός δρόμου.

Ο οδηγός τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου ενώ όπως διαπιστώθηκε έφερε κάταγμα βραχιονίου και κλείδας και κρατήθηκε για προληπτικούς λόγους.

Οι συνθήκες του τροχαίου διερευνώνται από την Τροχαία Πάφου.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πενταμερής στη Νέα Υόρκη: Επίσημη ανακοίνωση για «ακόμη μία άτυπη συνάντηση για το Κυπριακό»

Πενταμερής στη Νέα Υόρκη: Επίσημη ανακοίνωση για «ακόμη μία άτυπη συνάντηση για το Κυπριακό»

Την άτυπη πενταμερή συνάντηση για το Κυπριακό η οποία θα λάβει χώρα στην έδρα του διεθνούς οργανισμού στη Νέα Υόρκη, στις 16 και 17 Ιουλίου, ανακοίνωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της τακτικής ενημέρωσης Τύπου, σημειώνοντας παράλληλα ότι θα προσφέρει την ευκαιρία να συνεχιστεί ο διάλογος και να ανταλλαγούν απόψεις σχετικά με την πρόοδο που έχει σημειωθεί από τον Μάρτιο.