Ελλάδα: Άντρας που κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση ανήλικης δέχθηκε επίθεση στο δικαστήριο

Ελλάδα: Άντρας που κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση ανήλικης δέχθηκε επίθεση στο δικαστήριο

Χάος επικράτησε στους διαδρόμους του Δικαστικού Μεγάρου στο Ηράκλειο, όπου 18χρονη μαζί με τον πατριό της επιτέθηκαν σε 39χρονο που κατηγορείται για τη σεξουαλική παρενόχληση της κοπέλας, όταν εκείνη ήταν 14 ετών.

Ο κατηγορούμενος με καταγωγή από την Αίγυπτο επρόκειτο να δικαστεί σήμερα από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου με την κατηγορία της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος του 14χρονου, τότε, παιδιού. Ωστόσο επειδή η μητέρα της κοπέλας, απουσίαζε και παρών ήταν μόνο ο 40χρονος αιγύπτιος πατριός της, δόθηκε αναβολή για τον Απρίλιο του 2025.

Ακούγοντας την απόφαση για αναβολή, τόσο η κοπέλα όσο και ο πατριός φάνηκαν εκνευρισμένοι και την ώρα που ο κατηγορούμενος εξερχόταν της αίθουσας, η 18χρονη του έριξε μπουνιά.

Η κατάσταση ξέφυγε όταν ο πατριός της από την πλευρά του, πήρε φόρα και άρχισε να τον κλωτσάει και να τον γρονθοκοπεί. Μάλιστα τον έσυρε σε όλο τον διάδρομο και τον πήγε έως τις τουαλέτες, όπως αναφέρει το cretalive.gr.

Αστυνομικοί έσπευσαν για να τους χωρίσουν. Ο πατριός συνελήφθη και πρόκειται να δικαστεί στο πλαίσιο του Αυτοφώρου για το επεισόδιο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ»: Η σχέση σήμερα με τον Αβέρωφ, η στήριξη στην Αννίτα και ο «εμμονικός» Οδυσσέας Μιχαηλίδης – Δείτε βίντεο

Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ»: Η σχέση σήμερα με τον Αβέρωφ, η στήριξη στην Αννίτα και ο «εμμονικός» Οδυσσέας Μιχαηλίδης – Δείτε βίντεο

O Νίκος Αναστασιάδης στην πολιτική του καριέρα έζησε, άκουσε και είδε πολλά. Σε συνέντευξή του στην κάμερα του ThemaOnline μίλησε μεταξύ άλλων για τις στιγμές διχασμού στον Δημοκρατικό Συναγερμό αλλά και τη δυναμική που παρουσιάζει για ισχυρή συσπείρωση όταν πρέπει.

BEST OF TOTHEMAONLINE