Συνελήφθη 21χρονος για τον εμπρησμό οχήματος ηλικιωμένου στη Λεμεσό

Συνελήφθη 21χρονος για τον εμπρησμό οχήματος ηλικιωμένου στη Λεμεσό

Στη σύλληψη 21χρονου κάτοικου Λεμεσού, προχώρησε σήμερα η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση εμπρησμού αυτοκινήτου, που διαπράχθηκε τα ξημερώματα της 13ης Οκτωβρίου 2024, στη Λεμεσό.

Η φωτιά ξέσπασε γύρω στις 3.30π.μ. της περασμένης Κυριακής, σε αυτοκίνητο ιδιοκτησία 78χρονου, ενώ αυτό βρισκόταν σταθμευμένο στην αυλή της οικίας του. Έγινε αμέσως αντιληπτή από τον γιο του ιδιοκτήτη, ο οποίος την κατέσβησε, πριν την άφιξη της Πυροσβεστικής. Από τη φωτιά προκλήθηκαν ζημιές στο μπροστινό μέρος του οχήματος.

Όπως διαπιστώθηκε από τις εξετάσεις που διενεργήθηκαν στη σκηνή, η φωτιά τέθηκε κακόβουλά με τη χρήση εύφλεκτης ύλης.

Από περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης, εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον του 21χρονου. Εναντίον του εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, δυνάμει του οποίου συνελήφθη σήμερα και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

*Φωτογραφία αρχείου 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κλειδώνουν συμμαχίες για τη Βουλή – Το παρασκήνιο Αννίτας και Νικόλα, το κεντροδεξιό μπλοκ και οι νέες ισορροπίες

Κλειδώνουν συμμαχίες για τη Βουλή – Το παρασκήνιο Αννίτας και Νικόλα, το κεντροδεξιό μπλοκ και οι νέες ισορροπίες

Η μάχη για την Προεδρία της Βουλής εξελίσσεται ήδη στο πρώτο μεγάλο πολιτικό τεστ μετά τις βουλευτικές εκλογές, με τις διεργασίες να εντείνονται καθημερινά και τα κόμματα να επιχειρούν να διαμορφώσουν πλειοψηφίες που θα καθορίσουν όχι μόνο το αποτέλεσμα της 4ης Ιουνίου, αλλά και τη συνολική λειτουργία της νέας Βουλής τα επόμενα πέντε χρόνια.

BEST OF TOTHEMAONLINE