ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καιρός: Που και πότε αναμένεται να βρέχει - Αναλυτική πρόγνωση μέχρι το Σαββατοκύριακο

Καιρός: Που και πότε αναμένεται να βρέχει - Αναλυτική πρόγνωση μέχρι το Σαββατοκύριακο

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή, σύμφωνα με το δελτίο καιρού από το Τμήμα Μετεωρολογίας.

Σήμερα ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα μερικώς συννεφιασμένος και τις απογευματινές ώρες πιθανό να πέσουν μεμονωμένες βροχές, κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί, ασθενείς 3 μποφόρ για να καταστούν σταδιακά κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 29 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 20 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά κατά διαστήματα θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ και παροδικά στα προσήνεμα, μέχρι ισχυροί 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη αλλά σταδιακά στα προσήνεμα θα καταστεί λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 16 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 20 στα ανατολικά και τα βόρεια παράλια, γύρω στους 18 στα νότια και τα δυτικά παράλια και στους 9 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Παρασκευή και το Σαββατοκύριακο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά κατά διαστήματα θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση την Παρασκευή και θα κυμανθεί στα ίδια επίπεδα το Σαββατοκύριακο, τα οποία είναι λίγο πιο κάτω από τους κλιματικούς μέσους όρους.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• ΑΝΑΛΥΣΗ: Οι εξελίξεις στο Κυπριακό μετά το άτυπο δείπνο – Τα επόμενα βήματα

• Τι γίνεται τελικά με τις υπεραστικές «express» διαδρομές προς Λευκωσία και τα «park & ride»;

• Νεκρή 54χρονη στη Λεμεσό: Την εντόπισε συγγενικό της πρόσωπο - Τι διερευνά η Αστυνομία

• Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, 17 Οκτωβρίου

• Ανείπωτη θλίψη: Νεκρός ο πρώην τραγουδιστής των One Direction, Λίαμ Πέιν



Κυπριακό: Η σύγχυση για τη συμμετοχή της Βρετανίας στην άτυπη συνάντηση και ο αινιγματικός Γκουτέρες

Κυπριακό: Η σύγχυση για τη συμμετοχή της Βρετανίας στην άτυπη συνάντηση και ο αινιγματικός Γκουτέρες

Ενώ περνούν οι ώρες από την πραγματοποίηση του άτυπου δείπνου στη Νέα Υόρκη με τη συμμετοχή του Προέδρου Χριστοδουλίδη και του Ερσίν Τατάρ και με οικοδεσπότη τον ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, όλο και αυξάνονται οι απορίες για το τι μέλλει γενέσθαι και ποια θα είναι τα επόμενα βήματα, για να ξεκινήσουν οι συνομιλίες από κει που έμειναν στο Κραν Μοντανά, αν φυσικά θα πρέπει να συνεχίσουμε να καθορίζουμε ως αφετηρία τη διάσκεψη του 2017.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top