Νέες καταγγελίες: Νεκροί σκύλοι από δηλητηριασμένα κρέατα

Νέες καταγγελίες: Νεκροί σκύλοι από δηλητηριασμένα κρέατα

Δε σταματούν οι καταγγελίες για δηλητηριάσεις ζώων.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε στον ALPHA, στην εκπομπή «ALPHA Καλημέρα» ο δημοσιογράφος Κώστας Νάνος, ανέφερε ότι «υπάρχουν καταγγελίες από κυνηγούς ότι το τελευταίο διάστημα έχουν δηλητηριαστεί και έχουν πεθάνει αρκετά ζώα στην περιοχή»

«Μόνο την Κυριακή καταγράφηκαν τρεις περιπτώσεις κυνηγετικών σκύλων, ενώ θύματα της αποτρόπαιας αυτής πράξης πέφτουν και αλεπούδες και σκαντζόχοιροι», πρόσθεσε.

Μεταξύ άλλων, σημείωσε ότι «έχει γίνει διασπορά δηλητηρίου στην περιοχή με δολώματα - κρέατα, με αποτέλεσμα να διατρέχουν σοβαρό κίνδυνο τα ζώα ή πουλιά της ευρύτερης περιοχής»

Δείτε το απόσπασμα:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Σε τροχιά η νέα προσπάθεια για το Κυπριακό» – Μήνυμα για τις παραβιάσεις στη νεκρή ζώνη

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Σε τροχιά η νέα προσπάθεια για το Κυπριακό» – Μήνυμα για τις παραβιάσεις στη νεκρή ζώνη

Η νέα πρωτοβουλία του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για το Κυπριακό βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη από τις αρχές Μαρτίου, όπως δήλωσε τη Δευτέρα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE