Κάτια Ταραμπανκό: «Στο GNTM υπήρχε το κομμάτι της αυτοϊκανοποίησης, συνεννοούμασταν, πηγαίναμε με τη σειρά»

Κάτια Ταραμπανκό: «Στο GNTM υπήρχε το κομμάτι της αυτοϊκανοποίησης, συνεννοούμασταν, πηγαίναμε με τη σειρά»

Την Κάτια Ταραμπανκό υποδέχθηκε η Δέσποινα Καραβοκύρη στο νέο επεισόδιο του podcast που παρουσιάζει για μια ακόμα σεζόν. Ανάμεσα σε πολλά άλλα, δε, το γνωστό μοντέλο αναφέρθηκε στην περίοδο που συμμετείχε στο ριάλιτι μόδας GNTM αποκαλύπτοντας πως τόσο η ίδια όσο και όλες οι συμπαίκτριες της ικανοποιούνταν ερωτικά εκείνη την περίοδο.

Πιο συγκεκριμένα, η Κάτια Ταραμπανκό δήλωσε αρχικά πως «το μεγαλύτερο διάστημα που έχω κάνει αποχή από το σ… ήταν στο GNTM, που ήταν για έξι μήνες. Θυμάμαι ότι στο GNTM που ήμασταν στο δωμάτιο με τα κορίτσια, υπήρχε το κομμάτι της αυτοϊκανοποίησης, συνεννοούμασταν μεταξύ μας και πηγαίναμε με τη σειρά».

Διαβάστε τη συνέχεια στο LifeNewsCy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Επενδύουμε 206 εκατομμύρια στην αξιοπρέπεια του ασθενούς – Τα έργα ανά επαρχία

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Επενδύουμε 206 εκατομμύρια στην αξιοπρέπεια του ασθενούς – Τα έργα ανά επαρχία

Σε μια αποφασιστική κίνηση που αλλάζει ριζικά το σκηνικό στον τομέα της Δημόσιας Υγείας προχωρά η Κυβέρνηση, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, να ανακοινώνει ένα τεράστιο επενδυτικό πακέτο που αγγίζει πλέον τα 206,7 εκατομμύρια ευρώ.

BEST OF TOTHEMAONLINE