Οδηγοί Προσοχή: Κλειστό τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού - Πάφου λόγω εργασιών - Δείτε σε ποιο ύψος

Οδηγοί Προσοχή: Κλειστό τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού - Πάφου λόγω εργασιών - Δείτε σε ποιο ύψος

Κλειστό θα είναι από τις 8.30 το πρωί της Παρασκευής, μέχρι και τις 3.00 το απόγευμα, τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού-Πάφου, στην κατεύθυνση προς Πάφο, με την κυκλοφορία να διοχετεύεται στον αυτοκινητόδρομο προς Λεμεσό, που θα λειτουργεί με αμφίδρομη κίνηση, προς Λεμεσό και προς Πάφο.

Σύμφωνα με ανακοίνωση από το Τμήμα Δημοσίων Έργων, στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Πάφου, θα διεξάγονται αύριο Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου, εργασίες επιθεώρησης και συντήρησης της γέφυρας μεταξύ της εξόδου προς Καντού και εξόδου προς Σωτήρα, στο τμήμα του αυτοκινητοδρόμου προς Πάφο.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών, θα κλείνουν για την κυκλοφορία και οι δύο λωρίδες του αυτοκινητοδρόμου, στην κατεύθυνση από Λεμεσό προς Πάφο, σε τμήμα μήκους 2χλμ. περίπου. Η κυκλοφορία θα διοχετεύεται στον αυτοκινητόδρομο προς Λεμεσό, που θα λειτουργεί με αμφίδρομη κίνηση, προς Λεμεσό και προς Πάφο.

Η Αστυνομία συστήνει προσοχή στους διερχόμενους οδηγούς οχημάτων, που καλούνται να κινούνται με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα, να διατηρούν απόσταση ασφαλείας από προπορευόμενα οχήματα, και να συμμορφώνονται με την προσωρινή οδική σήμανση στην περιοχή των οδικών έργων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κλειδώνουν συμμαχίες για τη Βουλή – Το παρασκήνιο Αννίτας και Νικόλα, το κεντροδεξιό μπλοκ και οι νέες ισορροπίες

Κλειδώνουν συμμαχίες για τη Βουλή – Το παρασκήνιο Αννίτας και Νικόλα, το κεντροδεξιό μπλοκ και οι νέες ισορροπίες

Η μάχη για την Προεδρία της Βουλής εξελίσσεται ήδη στο πρώτο μεγάλο πολιτικό τεστ μετά τις βουλευτικές εκλογές, με τις διεργασίες να εντείνονται καθημερινά και τα κόμματα να επιχειρούν να διαμορφώσουν πλειοψηφίες που θα καθορίσουν όχι μόνο το αποτέλεσμα της 4ης Ιουνίου, αλλά και τη συνολική λειτουργία της νέας Βουλής τα επόμενα πέντε χρόνια.

BEST OF TOTHEMAONLINE