Σκηνές ντροπής στην Κέρκυρα - Ηλικιωμένος χτύπησε και τραυμάτισε το γαϊδουράκι του

Σκηνές ντροπής στην Κέρκυρα - Ηλικιωμένος χτύπησε και τραυμάτισε το γαϊδουράκι του

Ούτε ίχνος ανθρωπιάς δεν είχε αδίστακτος ηλικιωμένος, ο οποίος μεταχειριζόταν τόσο βάναυσα το γαϊδουράκι που διατηρεί σε περιοχή της Βόρειας Κέρκυρας, ώστε προκάλεσε τον τραυματισμό του άτυχου τετράποδου το απόγευμα της Τρίτης.

Για κακή τύχη του 73χρονου, τον απάνθρωπο τραυματισμό του ζώου αντιλήφθηκαν κάτοικοι της περιοχής, οι οποίοι ειδοποίησαν αμέσως τους αστυνομικούς του τοπικού τμήματος που έφτασαν γρήγορα στο σημείο και του πέρασαν χειροπέδες. Ο ηλικιωμένος προσήχθη για προανάκριση στο τμήμα, όπου έφτασαν και οι αυτόπτες μάρτυρες που υπέβαλαν καταγγελία.

Σε βάρος του δράστη σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί ευζωίας των ζώων με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας που τον παρέπεμψε να δικαστεί με την αυτόφωρη διαδικασία, ενώ του βεβαιώθηκε και διοικητικό πρόστιμο ύψους 5.000 ευρώ.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Μαίνεται ο πόλεμος ανάμεσα σε Ισραήλ και Ιράν – Εκατέρωθεν χτυπήματα, συλλήψεις για κατασκοπεία από το Ιράν

LIVE: Μαίνεται ο πόλεμος ανάμεσα σε Ισραήλ και Ιράν – Εκατέρωθεν χτυπήματα, συλλήψεις για κατασκοπεία από το Ιράν

Συνεχίζονται για ένατη μέρα οι εκατέρωθεν επιθέσεις που εξαπέλυσαν στη διάρκεια της νύχτας Ιράν και Ισραήλ. Από την ισραηλινή επίθεση στην πόλη Κομ, κοντά στο πυρηνικό εργοστάσιο του Φορντό, έχασαν τη ζωή τους δύο άτομα, εκ των οποίων το ένα 16 ετών. Οι (IDF) έβαλαν στο στόχαστρο εγκαταστάσεις αποθήκευσης και εκτόξευσης πυραύλων. Τις πρώτες πρωινές ώρες, ήχησαν σειρήνες συναγερμού για πυραυλική επίθεση από το Ιράν στο κεντρικό τμήμα του Ισραήλ, υποχρεώνοντας χιλιάδες κατοίκους να σπεύσουν στα καταφύγια. Μαρτυρίες που επικαλείται το Reuters έκαναν λόγο για εκρήξεις που ακούστηκαν στην ευρύτερη περιοχή του Τελ Αβίβ.Οι ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις (IDF) ανακοίνωσαν αργότερα ότι αναχαιτίστηκαν με επιτυχία όλοι οι πύραυλοι και δεν υπήρξαν αναφορές για θύματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE