Συνεχίζει τις έρευνες για την τρομοκρατία η Αστυνομία - Αφέθηκε ελεύθερο ένα πρόσωπο

Συνεχίζει τις έρευνες για την τρομοκρατία η Αστυνομία - Αφέθηκε ελεύθερο ένα πρόσωπο

Η Αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες εναντίον επτά Σύρων για αδικήματα που αφορούν υποθέσεις τρομοκρατίας.

Το Δικαστήριο είχε εκδώσει διάταγμα προσωποκράτησης εναντίον 8 ατόμων την περασμένη βδομάδα για τη συγκεκριμένη υπόθεση και με τη λήξη του διατάγματος, ο ένας αφέθηκε ελεύθερος, ενώ για τους υπόλοιπους επτά εξασφαλίστηκε διάταγμα κράτησης.

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Χρίστος Ανδρέου, η Αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες και τις εξετάσεις για την υπόθεση, ενώ εξασφαλίστηκε διάταγμα κράτησης για τους επτά, το οποίο εκδόθηκε από τον λειτουργό μετανάστευσης.

Ο όγδοος, είπε, αφέθηκε ελεύθερος.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Φονική πυρκαγιά: Στα χέρια Χριστοδουλίδη οι εκθέσεις - Στη δημοσιότητα το συντομότερο

Φονική πυρκαγιά: Στα χέρια Χριστοδουλίδη οι εκθέσεις - Στη δημοσιότητα το συντομότερο

Επιδόθηκαν αργά την Παρασκευή οι εκθέσεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, του Τμήματος Δασών, της Πολιτικής Άμυνας και της Αστυνομίας, προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, σε σχέση με τις φονικές πυρκαγιές στην επαρχία Λεμεσού, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου.