«H αλήθεια και το δίκαιο θα επικρατήσουν» - Ξεκαθαρίζει για έρανο για τη Μονή Αββακούμ η Μ. Ταμασού

«H αλήθεια και το δίκαιο θα επικρατήσουν» - Ξεκαθαρίζει για έρανο για τη Μονή Αββακούμ η Μ. Ταμασού

"Η αλήθεια και το δίκαιο θα επικρατήσουν ξανά", αναφέρει σε ανακοίνωση η Ιερά Μητρόπολη Ταμασού και Ορεινής σχετικά με αναρτήσεις σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η Ι.Μ Ταμασού αναφέρει ότι δεν διενεργεί, ούτε έχει εγκρίνει οποιονδήποτε έρανο για την ιερά Μονή Οσίου Αββακούμ, "όπως παραπλανητικά κάποιοι επιτήδειοι διαδίδουν".

"Όσοι έχουν στοιχεία για ανήθικες ή άνομες πράξεις, μπορούν να τα κοινοποιήσουν (επώνυμα ή ανώνυμα) στις αρμόδιες εκκλησιαστικές αρχές, ώστε να διεξαχθεί ο απαιτούμενος έλεγχος", αναφέρεται.

Προστίθεται ότι ο Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής Ησαΐας "έχει αποδείξει εμπράκτως τη βούληση και την αποφασιστικότητά του για κάθαρση της Εκκλησίας μας, ανεξαρτήτως κόστους".

"Είμαστε βέβαιοι, ότι η αλήθεια και το δίκαιο θα επικρατήσουν ξανά", καταλήγει η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στραμμένα στον ΔΗΣΥ τα βλέμματα - Υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες

Στραμμένα στον ΔΗΣΥ τα βλέμματα - Υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες

Στο επίκεντρο του πολιτικού ενδιαφέροντος βρίσκεται η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων στον Δημοκρατικό Συναγερμό (ΔΗΣΥ), με τα ονόματα του Αβέρωφ Νεοφύτου και του Γιώργου Παμπορίδη να συγκεντρώνουν τα βλέμματα. Δείτε όλες τις εξελίξεις στο ThemaOnline 

BEST OF TOTHEMAONLINE