«H αλήθεια και το δίκαιο θα επικρατήσουν» - Ξεκαθαρίζει για έρανο για τη Μονή Αββακούμ η Μ. Ταμασού

«H αλήθεια και το δίκαιο θα επικρατήσουν» - Ξεκαθαρίζει για έρανο για τη Μονή Αββακούμ η Μ. Ταμασού

"Η αλήθεια και το δίκαιο θα επικρατήσουν ξανά", αναφέρει σε ανακοίνωση η Ιερά Μητρόπολη Ταμασού και Ορεινής σχετικά με αναρτήσεις σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η Ι.Μ Ταμασού αναφέρει ότι δεν διενεργεί, ούτε έχει εγκρίνει οποιονδήποτε έρανο για την ιερά Μονή Οσίου Αββακούμ, "όπως παραπλανητικά κάποιοι επιτήδειοι διαδίδουν".

"Όσοι έχουν στοιχεία για ανήθικες ή άνομες πράξεις, μπορούν να τα κοινοποιήσουν (επώνυμα ή ανώνυμα) στις αρμόδιες εκκλησιαστικές αρχές, ώστε να διεξαχθεί ο απαιτούμενος έλεγχος", αναφέρεται.

Προστίθεται ότι ο Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής Ησαΐας "έχει αποδείξει εμπράκτως τη βούληση και την αποφασιστικότητά του για κάθαρση της Εκκλησίας μας, ανεξαρτήτως κόστους".

"Είμαστε βέβαιοι, ότι η αλήθεια και το δίκαιο θα επικρατήσουν ξανά", καταλήγει η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Φονική πυρκαγιά: Στα χέρια Χριστοδουλίδη οι εκθέσεις - Στη δημοσιότητα το συντομότερο

Φονική πυρκαγιά: Στα χέρια Χριστοδουλίδη οι εκθέσεις - Στη δημοσιότητα το συντομότερο

Επιδόθηκαν αργά την Παρασκευή οι εκθέσεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, του Τμήματος Δασών, της Πολιτικής Άμυνας και της Αστυνομίας, προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, σε σχέση με τις φονικές πυρκαγιές στην επαρχία Λεμεσού, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου.