«Μιχάλη είσαι τέλειος. Ευχαριστώ για…» Σε ποιον μιλά η γνωστή Κύπρια παρουσιάστρια και τι εννοεί; (ΦΩΤΟ)

«Μιχάλη είσαι τέλειος. Ευχαριστώ για…» Σε ποιον μιλά η γνωστή Κύπρια παρουσιάστρια και τι εννοεί; (ΦΩΤΟ)

Έχει ήδη μια πολύ ευτυχισμένη ζωή αλλά ετοιμάζεται να ζήσει μια ακόμη σημαντική μέρα, η οποία θα ολοκληρώσει την ευτυχία της!

Η Αλεξία Καρακάννα, μετά τη βάφτιση του μπέμπη που απέκτησαν με τον Νίκο Χριστοδούλου, τώρα ετοιμάζονται να επισημοποιήσουν τη σχέση τους!

Γράφει ο Στέφανος Χαραλάμπους — Lifestyle Editor

Το νυφικό είναι έτοιμο κι αυτός είναι ο λόγος που η παρουσιάστρια ευχαριστεί δημόσια, τον Κύπριο σχεδιαστή, Μιχάλη Λάζο.

Δείτε τη φωτογραφία που ανέβασε στο FB:

Φυσικά γάμος χωρίς το μαγικό touch της Χάρις Πότσου δεν γίνεται, έτσι η Αλεξία έχει κάθε λόγο να ευχαριστεί και την γνωστή wedding planner!

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ελληνικές διπλωματικές πηγές: Στις 17-18 Μαρτίου η Πενταμερής για το Κυπριακό

Ελληνικές διπλωματικές πηγές: Στις 17-18 Μαρτίου η Πενταμερής για το Κυπριακό

Στις 17 και 18 Μαρτίου θα συγκληθεί η Πενταμερής συνάντηση υπό την αιγίδα του ΟΗΕ για το Κυπριακό, σύμφωνα με ελληνικές διπλωματικές πηγές.

BEST OF TOTHEMAONLINE