Αποκαταστάθηκε πλήρως η παροχή ρεύματος

Αποκαταστάθηκε πλήρως η παροχή ρεύματος

Αποκαταστάθηκε πλήρως η παροχή ηλεκτρικής ενέργειας και στις περιοχές του Δήμου Σωτήρας και του Επισκοπειού, που είχαν μείνει χωρίς ρεύμα από τη στιγμή που η Μονάδα 3 του Ηλεκτροπαραγωγού Σταθμού Βασιλικού παρουσίασε βλάβη.

Οπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ η εκπρόσωπος Τύπου της ΑΗΚ Χριστίνα Παπαδοπούλου, η παροχή ηλεκτρικής ενέργειας στις δύο αυτές περιοχές αποκαταστάθηκε, μετά από επιτόπιες εργασίες συνεργείων της ΑΗΚ, στις 17:02 και 17:05.

Στο μεταξύ, άρχισαν οι εργασίες για αποκατάσταση της βλάβης, όπως ανέφερε η κ. Παπαδοπούλου, ενώ ερωτηθείσα κατά πόσον υπάρχει ενδεχόμενο εκ νέου διακοπής της παροχής σε περίπτωση που η βλάβη στη Μονάδα 3 δεν επιδιορθωθεί άμεσα, είπε ότι υπάρχει επάρκεια παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας, οπόταν δεν θα υπάρξει πρόβλημα ηλεκτροδότησης.

Το φορτίο που χάθηκε λόγω της βλάβης είναι 100 MW και το κενό καλύπτεται τώρα και μέχρι την αποκατάσταση της λειτουργίας της Μονάδας, από εναλλακτικές πηγές τροφοδοσίας

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στη Γαλλία ο ΠτΔ μετά από πρόσκληση Μακρόν - Θα συμμετέχει στην Εθνική Ημέρα της χώρας

Στη Γαλλία ο ΠτΔ μετά από πρόσκληση Μακρόν - Θα συμμετέχει στην Εθνική Ημέρα της χώρας

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί σήμερα το απόγευμα για το Παρίσι, ανταποκρινόμενος σε πρόσκληση του Γάλλου ομολόγου του, κ. Εμανουέλ Μακρόν, για να παραστεί στη στρατιωτική παρέλαση των γαλλικών Ενόπλων Δυνάμεων, η οποία θα πραγματοποιηθεί αύριο στα Ηλύσια Πεδία, με την ευκαιρία της Εθνικής Ημέρας της Γαλλίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE