ΕΛΛΑΔΑ

Ελληνίδα Playmate σε δικαστική διαμάχη με τον Ολλανδό πρώην σύντροφό της - «Μάλλον με είδε ως ένα δοχείο καλής μήτρας»

Ελληνίδα Playmate σε δικαστική διαμάχη με τον Ολλανδό πρώην σύντροφό της - «Μάλλον με είδε ως ένα δοχείο καλής μήτρας»

Θα μπορούσε να είναι ένας παραμυθένιος έρωτας, από αυτούς που κρατάνε για πάντα, ο οποίος όμως όχι μόνο τελείωσε άσχημα αλλά κατέληξε και σε μια σκληρή δικαστική διαμάχη ανάμεσα στην Ελληνίδα Playmate Σύλβια Παπαδάκη και τον πάμπλουτο Ολλανδό τέως σύντροφό της, Ντενίς Ζαν Μαρί Μαρτένς.

Μια σύγκρουση η οποία ξεκίνησε πέρυσι, αλλά κορυφώθηκε εδώ και λίγες ημέρες, έχοντας στο επίκεντρο την επιμέλεια των δύο αγοριών που έχει αποκτήσει το πρώην ζευγάρι, τα οποία αυτή τη στιγμή βρίσκονται στο Λονδίνο.

Γύρω από αυτά μαίνεται ένας πόλεμος με ασφαλιστικά μέτρα και αγωγές ανάμεσα στους δύο πρώην συντρόφους και για πρώτη φορά η Σύλβια Παπαδάκη σπάει τη σιωπή της.
Μιλώντας στο protothema.gr για τα όσα έχουν συμβεί, θα ξεσπάσει αρκετές φορές σε κλάματα, πάντα όταν αναφέρεται στα παιδιά: «Μου λείπουν πολύ και δεν μου φτάνει να μιλάω μαζί τους με βιντεοκλήσεις».

Απ' όσα λέει δεν διαφαίνεται πλέον κανένα περιθώριο να βρεθεί κάποια χρυσή τομή με τον Ολλανδό επιχειρηματία, ο οποίος δικαιώθηκε προς το παρόν από το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών, αφού του έδωσε προσωρινά την αποκλειστική επιμέλεια των αγοριών.

Είχε προηγηθεί ένα θρίλερ που ξεκίνησε στις 28 Σεπτεμβρίου, όταν η Σύλβια Παπαδάκη συνελήφθη από αστυνομικούς σε κατοικία Airbnb, καθώς δεν είχε παραδώσει τα δύο αγόρια στον πατέρα τους ως όφειλε.

Μέχρι να προλάβει να εξηγήσει στις Αρχές τους λόγους που δεν έδωσε, ως όφειλε, τα παιδιά στον πατέρα τους, σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, ο Μαρτένς τα παρέλαβε και έφυγε με το ιδιωτικό του αεροπλάνο για το Λονδίνο.

Την Παρασκευή το απόγευμα, μετά την αγωγή που υπέβαλε, κλήθηκε ξανά στη ΓΑΔΑ και στο Τμήμα Ανηλίκων για να δώσει επείγουσα συμπληρωματική κατάθεση για την υπόθεση.
«Μετά από όλα αυτά» λέει, «η αίσθηση που έχω αποκομίσει τελικά είναι ότι ο Ντενίς μπορεί αρχικά να με αγάπησε, αλλά στην πορεία αυτό που κατάλαβα είναι ότι μάλλον με είδε ως ένα δοχείο μιας καλής μήτρας».
sylvia-papadaki-1
Η Ελληνίδα καλλονή σε παλαιότερη φωτογραφία με τον Ολλανδό πρώην σύντροφό της και τα δύο παιδιά τους, τα οποία βρίσκονται πλέον στο επίκεντρο της δικαστικής διαμάχης για την επιμέλειά τους
«Ημουν συνέχεια μόνη μου»

Σκληρές κουβέντες από μια γυναίκα που νιώθει πονεμένη, εξαπατημένη και σοκαρισμένη απ' όσα είδαν το φως της δημοσιότητας, όπως το περίφημο διαμέρισμα στο Κολωνάκι που της αγόρασε ο Ολλανδός επιχειρηματίας.

«Κατ' αρχάς υπάρχει οψιόν επιστροφής των χρημάτων του αν εγώ δεν πάω να μείνω εκεί, αλλά αυτό που δεν ξέρει ο κόσμος είναι ότι το σπίτι ουσιαστικά δεν είναι κατοικήσιμο και του κάνει ανακαίνιση. Τα πατώματα είναι σπασμένα, γενικά είναι σε κακή κατάσταση, αλλά εγώ ποτέ δεν ζήτησα να μου αγοράσει σπίτι».

Στην ουσία μιλάει για τον πρώην σύντροφό της, σκιαγραφώντας έναν εντελώς διαφορετικό χαρακτήρα από τον άνδρα που έκλεψε την καρδιά της το 2017 στην Ιμπιζα. Εκείνος ήταν ένας τρυφερός, δοτικός και εξαιρετικός σύντροφος: «Οταν γνωριστήκαμε και προχώρησε η σχέση μας, δεν ήθελε να παντρευτούμε, μου έλεγε ότι αυτό θα γίνει αργότερα, ενώ εγώ ήθελα, αφού θέλαμε να κάνουμε οικογένεια. Μετά ήρθαν τα παιδιά και όπως συμβαίνει σε πολλά ζευγάρια, άρχισαν να φαίνονται οι διαφορές στον χαρακτήρα και άρχισαν τα προβλήματα».

Την ρωτάω πότε διαπίστωσε αυτή την αλλαγή στον χαρακτήρα του Μαρτένς και μου απαντάει χωρίς να το σκεφτεί καθόλου: «Ο Ντενίς είχε συνηθίσει σε έναν συγκεκριμένο τρόπο ζωής, δηλαδή να λείπει πολύ, να ταξιδεύει πολύ και αυτό δεν το άλλαξε. Μόνη μου ήμουν κατά τη διάρκεια της πρώτης εγκυμοσύνης και παραλίγο να γεννήσω χωρίς να είναι παρών, ενώ μία εβδομάδα μετά τη γέννηση του δεύτερου γιου μας έφυγε ταξίδι στην Ιμπιζα, στο σπίτι που έχει εκεί. Γενικά με άφηνε συνέχεια μόνη μου».

Η κατάσταση αντί να βελτιώνεται χειροτέρευε σε ό,τι αφορά τη Σύλβια Παπαδάκη, που έβλεπε ότι αυτό που ξεκίνησε ονειρικά εξελίσσεται σε μια αδιέξοδη σχέση, αφού τον περισσότερο καιρό είναι αυτή και τα παιδιά, ενώ ο Μαρτένς λείπει: «Συναισθηματικά πια δεν ήμουν καθόλου καλά και η υγεία μου επειδή πάσχω από χρόνια πνευμονοπάθεια χειροτέρευε. Το καλοκαίρι του 2022 ήρθαμε στην Ελλάδα για να περάσουμε εδώ τις διακοπές μας, να δω κάποιους γιατρούς, ενώ τα παιδιά πήγαν παιδικό σταθμό τον Σεπτέμβριο».

Τον Μάρτιο του 2023 ο πατέρας παίρνει τα παιδιά στην Ολλανδία για λίγες ημέρες, όπως της είπε, αλλά δεν τα επιστρέφει στη μητέρα τους, κάτι που σηματοδοτεί την αρχή της σκληρής διένεξης: «Από τη στιγμή που δεν επέστρεψε τα παιδιά, εγώ πήγα στην Ολλανδία να τα πάρω πίσω, δεν μου τα έδινε και μάλιστα κράτησε το δικό μου διαβατήριο και αυτό της μαμάς μου».

Η εστεμμένη Playmate υποστηρίζει ότι αναγκάστηκε να υπογράψει το συμφωνητικό που της πρότεινε ο Μαρτένς, προκειμένου να βλέπει τα παιδιά της, ισχυριζόμενη ότι την έφερε προ τετελεσμένων.
sylvia-papadaki-3
Οι κατηγορίες

«Το συγκεκριμένο είχε σαν όρο ότι θα μέναμε με τα παιδιά στο Λονδίνο και το υπέγραψα υπό πίεση, όσο κι αν αυτό ακούγεται κάπως. Τελικά όμως δεν πήγαμε, γυρίσαμε εδώ και αρχίσαμε τα δικαστήρια με εκατέρωθεν αγωγές και ασφαλιστικά. Κάποια στιγμή υπογράψαμε καινούριο συμφωνητικό που έλεγε ότι θα μέναμε στην Ελλάδα και θα φεύγαμε αργότερα».

Ο Μαρτένς σύμφωνα με τη Σύλβια προσπάθησε να τη δελεάσει, ώστε να υποχωρήσει και να περάσει το δικό του, που ήταν η εγκατάσταση της οικογένειας στο Λονδίνο.

Η σχέση τους τερματίστηκε οριστικά τον περασμένο Μάρτιο, παρότι έγιναν κάποιες προσπάθειες επανένωσης που δεν ευοδώθηκαν και ειδικά τον τελευταίο χρόνο το πρώην ζευγάρι κοιμόταν σε διαφορετικές κρεβατοκάμαρες: «Μετά την οριστική ρήξη είχαμε τη συνεπιμέλεια των παιδιών σε διαφορετική κατοικία και ποτέ δεν τέθηκε κάποιο θέμα εκτός από αυτή τη φορά, επειδή υπήρχε συγκεκριμένος λόγος και φοβόμουν να του παραδώσω τα παιδιά».

Παρότι, ο πρώην της ισχυρίζεται ότι την έχει κύρια μέτοχο σε εταιρεία στο Ντουμπάι, η Ελληνίδα εστεμμένη δεν έχει καμία πρόσβαση στους κωδικούς των τραπεζικών λογαριασμών της εταιρείας.

Κυκλοφορεί με ένα Smart -το αυτοκίνητο που της διέθετε το πήρε πίσω- και όταν αναφέρω το θέμα της σύλληψης είναι κάθετη: «Ηθελα μόνο να κερδίσω λίγο χρόνο. Αν ήθελα πραγματικά να εξαφανιστώ με τα παιδιά, θα έκλεινα τα κινητά ή θα τα παράταγα και θα πήγαινα σε ένα βουνό στην Κρήτη. Το περίμενα ότι θα γινόταν αυτό, αλλά ήθελα να προστατεύσω τα παιδιά».

Αυτή τη στιγμή τα παιδιά βρίσκονται στο Λονδίνο και μιλάνε κάθε απόγευμα με τη μαμά τους, αλλά κάποιες φορές δεν της λένε τίποτε και αυτό είναι κάτι που τη στεναχωρεί πολύ.
«Ξέρει ότι τα παιδιά είναι το πιο σημαντικό για μένα και πιστεύω ότι αυτή ήταν η εκδίκησή του, επειδή δεν υποχώρησα στα θέλω του. Τα πήρε μακριά μου».

ΠΗΓΗ: Protothema.gr

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Πώς η καλή επικοινωνία μπορεί να σώσει μια σχέση: Ειδικός διηγείται την ιστορία δυο Κυπρίων και δίνει λύσεις

• Αυτές οι περιφέρειες της ΕΕ δέχονται τους περισσότερους ξένους τουρίστες - Ποια η θέση της Κύπρου

• Τρόμος για ηλικιωμένο στη Λεμεσό: Άκουσε δυνατό θόρυβο και είδε τον δράστη να βάζει φωτιά στο αυτοκίνητο του

• Συμπλοκή στις Φοινικούδες: Ψάχνει τους δράστες η Αστυνομία - Καταγγελία ότι πετούσαν αντικείμενα

• «Μυστήρια» φώτα στον ουρανό της Αγίας Νάπας - Η εξήγηση - Δείτε βίντεο

• Ντέιβιντ Σουμάχερ: Προκάλεσε σοκ με την αποκάλυψη του - «Η μητέρα μου χτυπούσε τον πατέρα μου»

• Σε πελάγη ευτυχίας γνωστή Κύπρια ηθοποιός: Της έκανε πρόταση γάμου ο σύντροφος της - Δείτε βίντεο



Ανάλυση: Τα συν και τα πλην της τριμερούς στη Νέα Υόρκη - Ο οδικός χάρτης μέχρι την πενταμερή

Ανάλυση: Τα συν και τα πλην της τριμερούς στη Νέα Υόρκη - Ο οδικός χάρτης μέχρι την πενταμερή

Από τα ξημερώματα της 15ης Οκτωβρίου όταν δηλαδή ανακοινώθηκε το αποτέλεσμα της άτυπης τριμερούς συνάντησης Χριστοδουλίδη- Τατάρ- Γκουτέρες στη Νέα Υόρκη, ή το άτυπο δείπνο καλύτερα όπως θέλει να το ονομάζει ο ΓΓ των ΗΕ, στη Λευκωσία ξεκίνησε η ανάλυση από πλευράς πολιτικών κομμάτων, πολιτικών νυν και πρώην, για το τι πήραμε τελικά ή αν τζάμπα αναλώσαμε τόση προσπάθεια και φαιά ουσία τους τελευταίους 18 μήνες, όπου στην προεδρία της Δημοκρατίας βρίσκεται ο Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top