Χειροπέδες σε 37χρονο καταζητούμενο - Απειλούσε 51χρονο για τα χρωστούμενα του γιού του

Χειροπέδες σε 37χρονο καταζητούμενο - Απειλούσε 51χρονο για τα χρωστούμενα του γιού του

Εντοπίστηκε και συνελήφθη από μέλη της Αστυνομίας, δυνάμει δικαστικού εντάλματος, άντρας ηλικίας 37 ετών, ο οποίος καταζητείτο σε σχέση με διερευνώμενη υπόθεση εκβίασης, απαίτησης περιουσίας με απειλές, και παράνομης κατοχής πυροβόλου όπλου.

Σύμφωνα με καταγγελία που υποβλήθηκε στην Αστυνομία και συγκεκριμένα στο ΤΑΕ Αμμοχώστου, στο χρονικό διάστημα μεταξύ Νοεμβρίου, 2023 και Οκτωβρίου, 2024, ο 37χρονος φέρεται με εκβίαση και απειλές, να αποπειράθηκε να εξαναγκάσει άντρα ηλικίας 51 ετών να του πληρώσει χρηματικό ποσό, το οποίο ο 37χρονος ισχυριζόταν ότι του όφειλε ο υιός του 51χρονου.

Φωτογραφία και τα στοιχεία του 37χρονου υπόπτου δόθηκαν στη δημοσιότητα από την Αστυνομία στις 10 Οκτωβρίου, 2024, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που θα μπορούσε να οδηγήσουν στον εντοπισμό του. Μετά τον εντοπισμό και τη σύλληψη του, η συνέχιση της δημοσίευσης της φωτογραφίας και των προσωπικών του στοιχείων είναι αχρείαστη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE