Ζευγάρι αρνούνταν να παραδοθεί στην αστυνομία - Ήθελαν να κάνουν σεξ για τελευταία φορά

Ζευγάρι αρνούνταν να παραδοθεί στην αστυνομία - Ήθελαν να κάνουν σεξ για τελευταία φορά

Περίπου έξι ώρες περίμεναν Αμερικανοί αστυνομικοί έξω από το σπίτι ενός υπόπτου, αφού εκείνος και η σύντροφός του είχαν κλειδωθεί μέσα για να κάνουν έρωτα για τελευταία φορά.

Μετά από την πολύωρη αναμονή και με την επέμβαση των ειδικών δυνάμεων οι αστυνομικοί κατάφεραν τελικά να συλλάβουν τον Πάτρικ Μπαουτίστα, στο τροχόσπιτο του ζεύγους στη Φλόριντα, ανέφερε το γραφείο του σερίφη της πόλης Τζάκσονβιλ. Τη σύλληψη δεν απέφυγε και η σύντροφός του Λιάν Χουν.

Ο Μπαουτίστα ήταν καταζητούμενος για ένοπλη ληστεία. Οι αστυνομικοί πήγαν το βράδυ της Τετάρτης στο τροχόσπιτο και διαπίστωσαν ότι το ζευγάρι βρισκόταν μέσα. Ήταν άοπλοι αλλά αρνήθηκαν να βγουν. Ακολούθησαν διαπραγματεύσεις και η Λιάν Χουν είπε στους αστυνομικούς ότι δέχονταν μεν να παραδοθούν αλλά εκείνη ήθελε «να κάνει έρωτα μαζί του μια τελευταία φορά».

Παραβλέποντας το πάθος των δύο εραστών οι αστυνομικοί αποφάσισαν τελικά να καλέσουν τις ειδικές δυνάμεις για να τους αναγκάσουν να βγουν έξω.

Και οι δύο κατηγορούνται για παράνομη κατακράτηση, επειδή είχαν περιορίσει στο σπίτι τους μια γυναίκα και δεν την άφηναν να φύγει και για αντίσταση κατά της αρχής χωρίς να προβάλουν βία.

Πηγή: iefimerida.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE