Ταλαιπωρία και καθυστερήσεις στο Αεροδρόμιο Λάρνακας: Οι κυβερνοεπιθέσειις επηρέασαν την κατάσταση

Ταλαιπωρία και καθυστερήσεις στο Αεροδρόμιο Λάρνακας: Οι κυβερνοεπιθέσειις επηρέασαν την κατάσταση

Αυξημένα τα προληπτικά μέτρα στο Αεροδρόμιο Λάρνακας, μετά τις τελευταίες κυβερνοεπιθέσεις σε διάφορες επιχειρήσεις και οργανισμούς στην Κύπρο.

Το Αεροδρόμιο Λάρνακας, προχώρησε σε διαφορετικό πλάνο διαχείρισης της κατάστασης, εξαιτίας των ζητημάτων που προκύπτουν από τις κυβερνοεπιθέσεις.

Αυξημένο το επίπεδο ασφαλείας προκειμένου να μην προκύψει οποιοδήποτε πρόβλημα από πιθανές κυβερνοεπιθέσεις στα συστήματα του αεροδρομίου. 

Για αυτό και στο Αεροδρόμιο Λάρνακας αποφασίστηκε όπως ο έλεγχος γίνεται από αστυνομικούς, κάτι το οποίο έχει ως αποτέλεσμα καθυστερήσεις και μεγάλες ουρές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Σχεδόν €1 δισ. από το Ταμείο Ανάκαμψης στην Κύπρο, δεν αφήσαμε να χαθεί χρόνος»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Σχεδόν €1 δισ. από το Ταμείο Ανάκαμψης στην Κύπρο, δεν αφήσαμε να χαθεί χρόνος»

Στο 97,3% αναμένεται να φθάσει η απορρόφηση των πόρων που αναλογούν στην Κύπρο από τον Μηχανισμό Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, με τις συνολικές εισπράξεις να υπολογίζεται ότι θα ανέλθουν σε περίπου €992 εκατ. μετά και την τελική εκταμίευση που αναμένεται τον Δεκέμβριο, σύμφωνα με δήλωση του Προέδρου της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE