Μπούκαρε μεθυσμένος σε αστυνομικό σταθμό - Επιτέθηκε και έσπρωξε στο στήθος μέλος της Δύναμης

Μπούκαρε μεθυσμένος σε αστυνομικό σταθμό - Επιτέθηκε και έσπρωξε στο στήθος μέλος της Δύναμης

Ανδρας ηλικίας 31 ετών, συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση επίθεσης εναντίον Αστυνομικού και οδήγηση οχήματος υπό την επήρεια αλκοόλης.

Πληροφορίες του ΚΥΠΕ από την Αστυνομία αναφέρουν ότι γύρω στις 4.00 το απόγευμα της Κυριακής, άνδρας ηλικίας 31 ετών στάθμευσε το αυτοκίνητο του έξω από τον Αστυνομικό Σταθμό Κιτίου και εισήχθη στο Σταθμό σε κατάσταση μέθης.

Ωστόσο ενώ ο άνδρας συνομιλούσε με αστυφύλακα σε υπηρεσία, φέρεται να του επιτέθηκε αναίτια σπρώχνοντας τον στο στήθος, με αποτέλεσμα να συλληφθεί για αυτόφωρο αδίκημα.

Αργότερα σήμερα αναμένεται να γίνει στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας, καταχώρηση υπόθεσης εναντίον του για αδικήματα που αφορούν επίθεση κατά αστυνομικού και οδήγηση οχήματος υπό την επήρεια αλκοόλης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Συνεχίζονται οι πυρετώδεις προετοιμασίες από ΗΕ για το Κυπριακό

ΠτΔ: Συνεχίζονται οι πυρετώδεις προετοιμασίες από ΗΕ για το Κυπριακό

Συνεχίζεται η πυρετώδης προετοιμασία, έτσι ώστε την εβδομάδα της Γενικής Συνέλευσης, να προκύψουν κάποια αποτελέσματα που θα οδηγήσουν στον επιθυμητό στόχο που είναι η ανακοίνωση για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE