Εντοπίστηκε 49χρονος να οδηγεί χωρίς άδεια - Τον «τσάκωσαν» με κουζινομάχαιρο και πέλεκυ

Εντοπίστηκε 49χρονος να οδηγεί χωρίς άδεια - Τον «τσάκωσαν» με κουζινομάχαιρο και πέλεκυ

Στην σύλληψη 49χρονου προχώρησε η Αστυνομία το Σάββατο στην Πάφο, προς διευκόλυνση των ανακρίσεων για διερευνώμενη υπόθεση μαχαιροφορίας, κατοχής επιθετικού οργάνου και οδήγησης μηχανοκίνητου οχήματος χωρίς άδεια κυκλοφορίας.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου, Μιχάλη Νικολάου, το βράδυ του Σαββάτου μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Εγκλημάτων Πάφου ανέκοψαν για έλεγχο αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε άνδρας ηλικίας 49 ετών, μόνιμος κάτοικος Πάφου.

Εντός του οχήματος εντοπίστηκε κουζινομάχαιρο, μήκους 20 εκατοστών και ένας πέλεκυς 37 εκατοστών, είπε στο ΚΥΠΕ ο κ. Νικολάου. Ακολούθως ο 49χρονος συνελήφθη για τα αυτόφορα αδικήματα της κατοχής επιθετικών οργάνων και περαιτέρω διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε το όχημα του χωρίς άδεια κυκλοφορίας, αδικήματα για το οποίο εκδόθηκε εξώδικο.

Όσον αφορά τα ποινικά αδικήματα, κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί αργότερα.

Πηγή: ΚΥΠΕ 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Χρήματα σήμερα ή αίμα αύριο»: Θρίλερ στις Βρυξέλλες για τη βοήθεια στην Ουκρανία με παγωμένα ρωσικά κεφάλαια, «plan B» εάν δεν πειστεί το Βέλγιο

«Χρήματα σήμερα ή αίμα αύριο»: Θρίλερ στις Βρυξέλλες για τη βοήθεια στην Ουκρανία με παγωμένα ρωσικά κεφάλαια, «plan B» εάν δεν πειστεί το Βέλγιο

Οι Ευρωπαίοι ηγέτες συνεδριάζουν απόψε στις Βρυξέλλες, προσπαθώντας να βρουν κοινό βηματισμό ως προς το αν θα χρησιμοποιήσουν τα παγωμένα ρωσικά περιουσιακά στοιχεία για τη χρηματοδότηση δανείου ύψους 210 δισ. ευρώ προς την Ουκρανία, σε μια διαπραγμάτευση που δοκιμάζει τη συνοχή και την αξιοπιστία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE