Το Joey σας πάει Μαδρίτη για τον τελικό της Junior Eurovision

Το Joey σας πάει Μαδρίτη για τον τελικό της Junior Eurovision

Το Joey, η κυπριακή τραπεζική εφαρμογή για παιδιά και εφήβους της Τράπεζας Κύπρου, σας εκπλήσσει με συναρπαστικές εμπειρίες!

Ταξιδέψτε με το παιδί σας στη Μαδρίτη αποκλειστικά και μόνο με την εγγραφή σας και παρακολουθήστε από κοντά τον μεγάλο τελικό της Junior Eurovision 2024, που θα γίνει στις 16 Νοεμβρίου.

Η Τράπεζα Κύπρου, ένας από τους χορηγούς της κυπριακής αποστολής, κληρώνει 2 ταξιδιωτικά πακέτα για τη Μαδρίτη (1 για ενήλικα και 1 για παιδί ανά πακέτο).

Το κάθε πακέτο περιλαμβάνει:

✈ Αεροπορικά εισιτήρια

🚌 Μεταφορά από και προς το αεροδρόμιο

🏨 Διαμονή σε ξενοδοχείο

🎟 Εισιτήρια για τη Junior Eurovision.

Απολαύστε μια μαγευτική βραδιά και δείτε τη Μαδρίτη, αποκλειστικά και μόνο με την εγγραφή σας στο JOEY App μέχρι τις 30 Οκτωβρίου 2024.

Στις 31 Οκτωβρίου θα γίνει η κλήρωση και μπορεί να είστε οι μεγάλοι τυχεροί που θα ζήσουν μια μοναδική εμπειρία.

Η Κύπρος, επιστρέφει φέτος στη Junior Eurovιsion και θα εκπροσωπηθεί από την εντεκάχρονη Μαρία Πισσαρίδη από τη Λευκωσία, με το τραγούδι Crystal Waters.
 
Περισσότερα για το Joey εδώ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ενημερώνει το Εθνικό Συμβούλιο για το Κυπριακό ο ΠτΔ - Παρών αυτή τη φορά ο Φειδίας

Ενημερώνει το Εθνικό Συμβούλιο για το Κυπριακό ο ΠτΔ - Παρών αυτή τη φορά ο Φειδίας

Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις 10.40 το πρωί η συνεδρία του Εθνικού Συμβουλίου υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη, ο οποίος αναμένεται να ενημερώσει τα μέλη του για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό μετά και τις επισκέψεις που πραγματοποίησαν την περασμένη βδομάδα στην Κύπρο ο ΓΓ του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, και ο Ειδικός Εκπρόσωπος της ΕΕ για το Κυπριακό, Ραφαέλε Φίτο.

BEST OF TOTHEMAONLINE