Δύο ανήλικοι εντοπίστηκαν να οδηγούν στην Πάφο - Ο ένας μόλις 13χρονών

Δύο ανήλικοι εντοπίστηκαν να οδηγούν στην Πάφο  - Ο ένας μόλις 13χρονών

Δύο ανήλικοι εντοπίστηκαν να οδηγούν την Κυριακή στο πλαίσιο αστυνομικής επιχείρησης για την πρόληψη της νεανικής παραβατικότητας.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου, Μιχάλη Νικολάου, στην πρώτη περίπτωση οδηγούσε αυτοκίνητο 16χρονος, μόνιμος κάτοικος Πάφου, και στην δεύτερη περίπτωση 13χρονος, χωρίς αμφότεροι να είναι κάτοχοι άδειας οδήγησης. Τα οχήματα και των δύο νεαρών κατασχέθηκαν, κλήθηκαν οι γονείς τους και θα τύχουν χειρισμού ως ανήλικα πρόσωπα.

Εξάλλου σε 150 καταγγελίες προχώρησε η Αστυνομία Πάφου το τελευταίο τριήμερο, περιλαμβανομένων 8 οδηγών που καταγγέλθηκαν για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλης, 3 για οδήγηση υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών, κατέληξε ο κ. Νικολάου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Σχεδόν €1 δισ. από το Ταμείο Ανάκαμψης στην Κύπρο, δεν αφήσαμε να χαθεί χρόνος»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Σχεδόν €1 δισ. από το Ταμείο Ανάκαμψης στην Κύπρο, δεν αφήσαμε να χαθεί χρόνος»

Στο 97,3% αναμένεται να φθάσει η απορρόφηση των πόρων που αναλογούν στην Κύπρο από τον Μηχανισμό Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, με τις συνολικές εισπράξεις να υπολογίζεται ότι θα ανέλθουν σε περίπου €992 εκατ. μετά και την τελική εκταμίευση που αναμένεται τον Δεκέμβριο, σύμφωνα με δήλωση του Προέδρου της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE