LIKE ONLINE

Οι οπαδοί έμειναν άναυδοι με τη κίνηση που έκανε ο Μέσι όταν του ζητήθηκε να σηκώσει το τρόπαιο

Οι οπαδοί έμειναν άναυδοι με τη κίνηση που έκανε ο Μέσι όταν του ζητήθηκε να σηκώσει το τρόπαιο

Μετά το νέο χατ-τρικ, αυτή τη φορά με την Ίντερ Μαϊάμι, ο Λιονέλ Μέσι έδειξε γι' ακόμα μία φορά την ταπεινότητα και τη σεμνότητα του.

Από τότε που μετακόμισε στις ΗΠΑ από την Παρί Σεν Ζερμέν τον Αύγουστο του 2023, ο οκτώ φορές νικητής της Χρυσής Μπάλας, Λιονέλ Μέσι βρίσκεται σε τρομερή φόρμα. Σε 19 εμφανίσεις στο MLS το 2024, ο «Pulga» έχει σκοράρει 20 φορές, τρεις εκ των οποίων σε διάστημα 11 λεπτών εναντίον της Νιου Ίνγλαντ Ρεβολούσιον.

Με αυτόν τον τρόπο, το χατ-τρικ που πέτυχε τα ξημερώματα της Κυριακής (20/10), τον έστεψε ως τον κορυφαίο σκόρερ του συλλόγου, μπροστά από τον δεύτερο Λεονάρντο Καμπάνα. Αυτό ήταν το δεύτερο χατ-τρικ του Μέσι σε διάστημα μιας εβδομάδας, έχοντας πετύχει τρία γκολ για την Αργεντινή απέναντι στη Βολιβία στις 16 Οκτωβρίου.

Επιπλέον, ο Μέσι βοήθησε στη δημιουργία ευκαιριών για τους συμπαίκτες του με δέκα ασίστ κι έτσι έχει συμβάλει 30 φορές στα γκολ της ομάδας του, σε 19 συμμετοχές στο πρωτάθλημα. Οι συνεισφορές του 37χρονου βοήθησαν την Ίντερ Μαϊάμι στην κατάκτηση του Leagues Cup 2023 και στο MLS Supporters' Shield.

 

Ο Μέσι ποτέ δεν καυχιέται για τη μακρά λίστα με τα ποδοσφαιρικά του επιτεύγματα και αυτή η σεμνότητα φάνηκε όταν η ομάδα του επρόκειτο να σηκώσει το τρόπαιο του MLS Supporters' Shield. Σύμφωνα με την παράδοση, υποτίθεται ότι ο Αργεντινός αστέρας θα σήκωνε το τρόπαιο, καθώς είναι αρχηγός της ομάδας.

Αλλά σε μια συγκινητική εξέλιξη των γεγονότων, άφησε τον τερματοφύλακα Ντρέικ Κάλεντερ να σηκώσει το τρόπαιο στον αέρα, καθώς έπαιζε για τον σύλλογο από το 2020.

 

Μετά από αυτή την κίνηση οι θαυμαστές του Μέσι, υποκλίθηκαν στο Παγκόσμιο πρωταθλητή, γράφοντας στα social media: «Ο άνθρωπος είναι ένας μεγάλος δάσκαλος αξιών και σεβασμού». Με έναν άλλον να... πικάρει τον Κριστιάνο λέγοντας: «Ο Ρονάλντο δεν θα ήταν ποτέ τόσο ταπεινός».

Μετά τον αγώνα, ο πρόεδρος της FIFA, Τζιάνι Ινφαντίνο ανακοίνωσε ότι η Ίντερ Μαϊάμι θα συμμετάσχει στο πρόσφατα διαμορφωμένο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων της FIFA που θα πραγματοποιηθεί τον Ιούνιο του 2025.

 

ΠΗΓΗ: sportal.gr

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Σοβαρός τραυματισμός σε σχολείο: Ποια διαδικασία ακολουθείται και ποιες οι οδηγίες ΥΠΑΝ

• «Αναγκαιότητα» τα νέα φώτα στο Τσέρι: Ο λόγος που τοποθετήθηκαν – Πώς θα διορθωθεί η πυκνή τροχαία κίνηση

• Κεντρική Τράπεζα Κύπρου: Προειδοποιεί το κοινό για κυκλοφορία πλαστών χαρτονομισμάτων 100 δολαρίων

• Θανατηφόρα τροχαία: 37 νεκροί στην άσφαλτο σε ούτε 10 μήνες – Θλίψη για την άτυχη 19χρονη Στυλιανή

• Ανείπωτη θλίψη στη Λακατάμια - Έφυγε από την ζωή η 49χρονη Ελένη Πολυκάρπου

• Αυτή είναι η επιτροπή εμπειρογνωμόνων για μεταρρύθμιση Νομικής και Ελεγκτικής Υπηρεσίας - Η απόφαση του Γ.Εισαγγελέα



Σύσκεψη για αντιμετώπιση ακρίβειας - Στον ΠτΔ οι απόψεις συνδικαλιστών και οργανώσεων

Σύσκεψη για αντιμετώπιση ακρίβειας - Στον ΠτΔ οι απόψεις συνδικαλιστών και οργανώσεων

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης θα ακούσει σήμερα τις εισηγήσεις των συνδικαλιστικών οργανώσεων και κοινωνικών ομάδων, στο πλαίσιο της ετοιμασίας νέου πακέτου μέτρων για ανακούφιση των νοικοκυριών από την ακρίβεια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top