Φειδίας Παναγιώτου: Η «παραγωγή» πολιτικής και τα… μαθήματα ιστορίας - Τι απάντησε η ΕΕ για Οδ. Μιχαηλίδη

Φειδίας Παναγιώτου: Η «παραγωγή» πολιτικής και τα… μαθήματα ιστορίας - Τι απάντησε η ΕΕ για Οδ. Μιχαηλίδη

Δεν είναι μόνο μία φορά που ο Φειδίας Παναγιώτου δήλωσε ευθαρσώς ότι είναι νεαρός, δεν έχει ασχοληθεί προηγουμένως με την πολιτική και για αυτό θα κάνει και λάθη.

Ερωτηθείς από τον Χρήστο Μιχάλαρο στο «Μεσημέρι και Κάτι» ως πότε θα λέει δεν ξέρω για ζητήματα πολιτικής και ιστορίας, ο Κύπριος Ευρωβουλευτής απάντησε ότι «μαθαίνω καθημερινά για το Ευρωκοινοβούλιο. Εξάλλου, το να ξέρεις ότι δεν ξέρεις είναι η αρχή της σοφίας. Επίσης, άμα λες ότι τα ξέρεις όλα δεν μπορείς μετά να μάθεις άλλα πράγματα».

Πρόσθεσε επίσης πως μαθαίνει και την ιστορία της Κύπρου, κάλυψε ήδη ένα μεγάλο κομμάτι, καθώς είναι σημαντικό για να μην επαναληφθεί.

Ερωτηθείς για το αν παράγει πολιτική απάντησε «σήμερα τι κάνω δαμέ; δεν παράγω πολιτική σήμερα εδώ; ή με τα πολς στα social media; είναι ένας πιο καινούργιος και αποτελεσματικός τρόπος για να παράγω πολιτική».

Όσον αφορά το ερώτημα του προς την Ευρωπαϊκή Επιτροπή για τον τέως Γενικό Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη, είπε ότι του έδωσαν μια αρκετά γενική απάντηση ότι μετά από ένα χρόνο θα το συμπεριλάβουν στην επόμενή τους έκθεση σημειώνοντας ότι δεν είναι ευχαριστημένος από αυτή την απάντηση.

Παράλληλα, σημείωσε ότι έχει ζητήσει συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη αλλά λόγω του βαρυφορτομένου του προγράμματος δεν κατέστη δυνατόν ακόμη να διευθετήσουν συνάντηση.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα (από 15:00)

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από την Κυπριακή Προεδρία στο Κυπριακό: Το μεγάλο διπλωματικό στοίχημα του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες

Από την Κυπριακή Προεδρία στο Κυπριακό: Το μεγάλο διπλωματικό στοίχημα του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες

Η μετάβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες, για το τελευταίο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο που πραγματοποιείται κατά τη διάρκεια της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, έχει ιδιαίτερη πολιτική και θεσμική βαρύτητα. Δεν πρόκειται μόνο για το κλείσιμο ενός εξαμήνου κατά το οποίο η Κυπριακή Δημοκρατία βρέθηκε στο επίκεντρο της ευρωπαϊκής διαδικασίας λήψης αποφάσεων, αλλά και για μια ευκαιρία αξιοποίησης του πολιτικού κεφαλαίου, που δημιουργήθηκε μέσα από την Προεδρία, προς όφελος του Κυπριακού.

BEST OF TOTHEMAONLINE