Μπαίνει για χρόνια πίσω από τα σίδερα 22χρονος: Καταδικάστηκε για υπόθεση ναρκωτικών

Μπαίνει για χρόνια πίσω από τα σίδερα 22χρονος: Καταδικάστηκε για υπόθεση ναρκωτικών

Ποινή φυλάκισης 16 ετών επέβαλε σήμερα το Κακουργιοδικείο Λάρνακας, εναντίον 22χρονου, ο οποίος κρίθηκε ένοχος σε υπόθεση παράνομης εισαγωγής ναρκωτικών.

Ο 22χρονος είχε συλληφθεί, από μέλη της ΥΚΑΝ, στις 4 Ιανουαρίου 2024, όταν μετά από έρευνες που διενεργήθηκαν στο αυτοκίνητο και την οικία του, εντοπίστηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης, συνολικού μεικτού βάρους 42 κιλών περίπου.

Την διερεύνηση της υπόθεσης διεξήγαγε η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λάρνακας).

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικό: Σεβαστό το αποτέλεσμα των εκλογών – Συνεχίζεται η συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ εκτός Βουλής

Προεδρικό: Σεβαστό το αποτέλεσμα των εκλογών – Συνεχίζεται η συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ εκτός Βουλής

Η Κυβέρνηση θα έχει συνεργασία σε όλα τα επίπεδα και με όλα τα κόμματα, όπου μπορούν και συμπίπτουν σε θέματα του προγράμματός της, δήλωσε την Τρίτη στο ΚΥΠΕ ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρας Παπαδόπουλος, προσθέτοντας ότι ο κυπριακός λαός φάνηκε στη συντριπτική του πλειοψηφία να εγκρίνει την ιδεολογικοπολιτική κατεύθυνση της Κυβέρνησης.

BEST OF TOTHEMAONLINE