Επανεξελέγη Πρόεδρος της Ένωσης Δικαστών Κύπρου ο Αλέξανδρος Παναγιώτου

Επανεξελέγη Πρόεδρος της Ένωσης Δικαστών Κύπρου ο Αλέξανδρος Παναγιώτου

Επανεκλέχθηκε κατά την Τακτική Γενική Συνέλευση της Ένωσης Δικαστών Κύπρου στις 16 Οκτωβρίου ως Προέδρος της Ένωσης για τα επόμενα τρία χρόνια, ο μέχρι σήμερα Πρόεδρο Αλέξανδρο Παναγιώτου.

Σε ανακοίνωσή της η Ένωση σημειώνει ότι τα Μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής εκλέχθηκαν χωρίς εκλογική διαδικασία αφού οι υποψήφιοι ήταν μόνο 8, όσες και οι θέσεις της Επιτροπής.

Συγκεκριμένα Αντιπρόεδρος εκλέψθηκε η Γεωργία Κορφιώτου, Πρόεδρος Επαρχιακού Δικαστηρίου, Γραμματέας ο Χριστόδουλος Χριστοδούλου, Πρόεδρος Επαρχιακού Δικαστηρίου, Ταμίας η Γιώτα Κυθραιώτου, Πρόεδρος Επαρχιακού Δικαστηρίου, και μέλη οι Τώνια Νικολάου, Πρόεδρος Επαρχιακού Δικαστηρίου, Μιχάλης Παπαθανασίου, Ανώτερος Επαρχιακός Δικαστής, Νικόλ Γρηγορίου, Επαρχιακός Δικαστής, Φρόσω Χριστοδουλίδου, Επαρχιακός Δικαστής, και Λάκης Ν. Χριστοδούλου, Δικαστής Διοικητικού Δικαστηρίου.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Σε κρίσιμο σημείο οι πύραυλοι αναχαίτισης του Ισραήλ – Ο Τραμπ καλεί κι άλλες χώρες να «προστατεύσουν» τα Στενά του Ορμούζ

LIVE: Σε κρίσιμο σημείο οι πύραυλοι αναχαίτισης του Ισραήλ – Ο Τραμπ καλεί κι άλλες χώρες να «προστατεύσουν» τα Στενά του Ορμούζ

Με νέους βομβαρδισμούς για… πλάκα στο νησί του Ιράν Χαργκ απείλησε ο Ντόναλντ Τραμπ, ένα 24ωρο μετά τις αμερικανικές επιθέσεις που έπληξαν στρατιωτικούς στόχους στο στρατηγικής σημασίας νησί και ενώ ο πόλεμος εισέρχεται στην 16η μέρα του. «Όχι» Τραμπ σε έναρξη συνομιλιών για τερματισμό του πολέμου - Ισραήλ και Λίβανος θα πραγματοποιήσουν συνομιλίες σε Παρίσι ή Κύπρο - «Πολλές χώρες θα στείλουν πολεμικά πλοία στα Στενά του Ορμούζ» λέει ο Τραμπ.

BEST OF TOTHEMAONLINE