Καιρός: Έρχεται άνοδος της θερμοκρασίας - Αναλυτικά η πρόγνωση μέχρι την Παρασκευή

Καιρός: Έρχεται άνοδος της θερμοκρασίας - Αναλυτικά η πρόγνωση μέχρι την Παρασκευή

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Σήμερα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, παρόλο που κατά διαστήματα θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βόρειοι ως βορειοανατολικοί, μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και τοπικά στα προσήνεμα μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 23 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 25 στα νότια και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 27 στα δυτικά και τα βόρεια παράλια και στους 12 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη, για να καταστεί σταδιακά στα δυτικά και τα νότια ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 15 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 16 στα παράλια και στους 5 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τετάρτη, την Πέμπτη και την Παρασκευή, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά άνοδο μέχρι την Πέμπτη, για να κυμανθεί κοντά στις κλιματολογικές τιμές, ενώ την Παρασκευή δεν αναμένεται αξιόλογη μεταβολή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος αλλάζει, με στόχο και αποφασιστικότητα» - Μπορεί να μετατραπεί σε γέφυρα μεταξύ της περιοχής και της ΕΕ

ΠτΔ: «Η Κύπρος αλλάζει, με στόχο και αποφασιστικότητα» - Μπορεί να μετατραπεί σε γέφυρα μεταξύ της περιοχής και της ΕΕ

Την αποφασιστικότητα να μετατραπεί η Κύπρος σε γέφυρα μεταξύ της περιοχής και της ΕΕ και πυλώνας σταθερότητας στην Ανατολική Μεσόγειο εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE