ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Χειροπέδες σε 51χρονο: Δάγκωσε πολίτη στη Λεμεσό που τον καταδίωξε όταν ξάφριζε οικίες

Χειροπέδες σε 51χρονο: Δάγκωσε πολίτη στη Λεμεσό που τον καταδίωξε όταν ξάφριζε οικίες

Χειροπέδες σε 51χρονο στη Λεμεσό, πέρασαν οι Αρχές

Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με την Αστυνομία, το πρωί της Τρίτης 47χρονος αντιλήφθηκε ένα ύποπτο πρόσωπο εντός της πατρικής του οικίας η οποία βρίσκεται στο κέντρο της Λεμεσού.

Ο ύποπτος μόλις τον αντιλήφθηκε τράπηκε σε φυγή τρέχοντας και καταδιώχθηκε από δεύτερο πολίτη ο οποίος βρισκόταν στην περιοχή ενώ ταυτόχρονα ενημερώθηκε η αστυνομία, περίπολα της οποίας μετέβησαν άμεσα στην σκηνή για εντοπισμό του υπόπτου.

Ο πολίτης κατόρθωσε να ακινητοποιήσει τον δράστη και ο τελευταίος στην προσπάθεια του να διαφύγει άρχισε να τον δαγκώνει. Μελή της Αστυνομίας που κατέφθασαν στην σκηνή διαπίστωσαν ότι πρόκειται για 51χρονο και σε σωματικό έλεγχο εντόπισαν στην κατοχή του ένα σακούλι με διάφορα κοσμήματα και χρυσαφικά καθώς και χρηματικό ποσό τότε αναλήφθηκε για αυτόφωρο αδίκημα. Στην σκηνή μετέβηκαν μελή του ΤΑΕ Λεμεσού οπού διαπιστώθηκε ότι η είσοδος στην πατρική κατοικία του παρ/νου επιτεύχθηκε με την αφαίρεση αλουμινένιων περσιανων παραθύρου διπλά από την πλαϊνή είσοδο της κουζίνας με την χρήση σωματικής Βιας. Από την οικία κλάπηκαν χρυσαφικά και κοσμήματα άξιας 850 εύρω περίπου.

Επίσης διαπιστώθηκε ότι ο ύποπτος σύμφωνα με μαρτυρία ενέχεται σε άλλες δυο Διαρρήξεις κατοικιών που διαπράχθηκαν στην Λεμεσό και κλάπηκε συνολική περιουσία ύψους 8450 εύρω, για τις οποίες αναλήφθηκε με δικαστικά εντάλματα. Πέραν των πιο πάνω εναντίον του ύποπτου εκκρεμούσαν πέντε εντάλματα για υποθέσεις Διαρρήξεων Κατοικιών και εμπρησμών που είχαν διαπραχθεί μεταξύ 2014-2018 για τις οποίες καταζητείτο με δικαστικά εντάλματα άλλα δεν είχε εντοπιστεί αφού είχε διαφύγει στα κατεχόμενα. Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει εξετάσεις.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Ανείπωτη θλίψη για τον ξαφνικό χαμό 22χρονου στην Κύπρο - Άφησε την τελευταία του πνοή στον ύπνο του

• Έτσι έγινε το τροχαίο με το όχημα του Γενικού Εισαγγελέα στη Λεμεσό - Η κατάσταση υγείας του αστυνομικού

• Ομάδα «Ζευς»: Το μήνυμα του πιλότου που συγκίνησε την Ελλάδα - «Χρωστάμε σε όσους ήρθαν, πέρασαν, θα έρθουν και θα περάσουν»

• Κυκλοφοριακό: Θα δούμε τελικά τραμ ή μετρό στην Κύπρο; - Πόσο θα επιλύσει το πρόβλημα

• Wizz Air: Γιορτάζει την Επέτειο του «Όχι» με Αποκλειστική Έκπτωση - Για ποιες ημερομηνίες ισχύει – Όλες οι πληροφορίες

• Ουκρανή τραγουδίστρια πήγε στο Voice και τρέλανε τον Μαζωνάκη: «Είσαι πολύ δημοφιλής στη χώρα μου, το "Gucci φόρεμα" ήταν μεγάλη επιτυχία» - Βίντεο



ΠτΔ για συνάντηση με Μπάιντεν: «Από την πρώτη μέρα τοποθετηθήκαμε στη σωστή πλευρά της Ιστορίας»- Σήμερα οι επίσημες ανακοινώσεις

ΠτΔ για συνάντηση με Μπάιντεν: «Από την πρώτη μέρα τοποθετηθήκαμε στη σωστή πλευρά της Ιστορίας»- Σήμερα οι επίσημες ανακοινώσεις

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης δέχθηκε σήμερα τον χαιρετισμό της μαθητικής/φοιτητικής παρέλασης για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου, μπροστά από το οίκημα της Πρεσβείας της Ελλάδας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top