Λήξη συναγερμού στο αεροδρόμιο του Μπέρμιγχαμ

Λήξη συναγερμού στο αεροδρόμιο του Μπέρμιγχαμ

Λήξη συναγερμού κήρυξε η διοίκηση του αεροδρομίου του Μπέρμιγχαμ μετά από την εκκένωση του τερματικού σταθμού και την προσωρινή αναστολή πτήσεων λόγω ύποπτου οχήματος.

Δύο ώρες μετά από την αρχική ανακοίνωση που προκάλεσε αναστάτωση και ταλαιπωρία στο επιβατικό κοινό, το αεροδρόμιο γνωστοποίησε πως «κατόπιν αστυνομικής έρευνας, η λειτουργία τώρα αποκαθίσταται».

Το επιβατικό κοινό καλείται να ελέγξει τις νεότερες πληροφορίες για τυχόν καθυστερήσεις ή ακυρώσεις πτήσεων.

Η διοίκηση του αεροδρομίου δήλωσε ότι απολογείται μεν για την ταλαιπωρία, αλλά η ασφάλεια όλων είναι «η νούμερο ένα προτεραιότητα».

Είναι η δεύτερη φορά φέτος μετά από τον Απρίλιο που το συγκεκριμένο αεροδρόμιο εκκενώνεται προληπτικά λόγω συναγερμού ασφαλείας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η επανεκκίνηση των συνομιλιών δεν μπορεί να μετατεθεί» - Πάει σε νέους προορισμούς στις ΗΠΑ για προσέλκυση επενδύσεων

ΠτΔ: «Η επανεκκίνηση των συνομιλιών δεν μπορεί να μετατεθεί» - Πάει σε νέους προορισμούς στις ΗΠΑ για προσέλκυση επενδύσεων

Την έντονη διαφωνία του με την εκτίμηση της Ειδικής Απεσταλμένης του ΟΗΕ για το Κυπριακό για χρονική μετάθεση της ουσιαστικής επανεκκίνησης των συνομιλιών μετά τον Ιούνιο, εκφράζει ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE