ΔΙΕΘΝΗ

Το ΝΑΤΟ δήλωσε στο πλευρό της Τουρκίας μετά το τρομοκρατικό χτύπημα

Το ΝΑΤΟ δήλωσε στο πλευρό της Τουρκίας μετά το τρομοκρατικό χτύπημα

Το ΝΑΤΟ στέκεται στο πλευρό της συμμάχου Τουρκίας σημειώνει με ανάρτησή του στην πλατφόρμα Χ, ο Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ Μαρκ Ρούτε κάνοντας λόγο για «βαθιά ανησυχητικές αναφορές για νεκρούς και τραυματίες στην 'Αγκυρα».

«Καταδικάζουμε σθεναρά την τρομοκρατία σε όλες τις μορφές της και παρακολουθούμε στενά τις εξελίξεις», επισημαίνει ο Μαρκ Ρούτε.

Στο μεταξύ, τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο Ερντογάν για το τρομοκρατικό χτύπημα στην τουρκική εταιρεία αεροδιαστημικής και αμυντικής βιομηχανίας είχε, σύμφωνα με ανάρτηση του στο «Χ», ο Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ Μαρκ Ρούτε.

Εξάλλου, ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν εξέφρασε στον Τούρκο ομόλογό του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν τα συλλυπητήριά του για την ένοπλη επίθεση στα κεντρικά γραφεία της τουρκικής αεροδιαστημικής βιομηχανίας (TUSAŞ).

«Καταδικάζουμε κάθε τέτοια ενέργεια, ανεξαρτήτως των κινήτρων της», είπε ο Πούτιν κατά τη συνάντηση που είχε με τον Ερντογάν στο περιθώριο της συνόδου κορυφής των BRICS, στο Καζάν της Ρωσίας.

Σύμφωνα με τον μέχρι στιγμής απολογισμό των τουρκικών αρχών, τέσσερις άνθρωποι σκοτώθηκαν και 14 τραυματίστηκαν κατά την «τρομοκρατική» επίθεση στα γραφεία της TUSAŞ, στην περιοχή Καχραμάνκαζαν, στα περίχωρα της Άγκυρας. Μεταξύ των νεκρών είναι δύο από τους τρεις δράστες, σύμφωνα με πληροφορίες.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Ανάλυση Wall Street Journal: Σε τεντωμένο σχοινί οι ΗΠΑ - Το άγχος και ο φόβος κυριαρχούν πριν από τις εκλογές

• Κυκλοφοριακό: Θα δούμε τελικά τραμ ή μετρό στην Κύπρο; - Πόσο θα επιλύσει το πρόβλημα

• Wizz Air: Γιορτάζει την Επέτειο του «Όχι» με Αποκλειστική Έκπτωση - Για ποιες ημερομηνίες ισχύει – Όλες οι πληροφορίες

• Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 28 Οκτωβρίου

• Η Apple προσφέρει μια μυθική αμοιβή σε όποιον μπορέσει να παραβιάσει το νέο σύστημα τεχνητής νοημοσύνης της



Στα χαρακώματα ΑΚΕΛ – ΔΗΣΥ Αραδίππου για το αποχετευτικό

Στα χαρακώματα ΑΚΕΛ – ΔΗΣΥ Αραδίππου για το αποχετευτικό

Κόντρα έχει ξεσπάσει στην Αραδίππου μεταξύ των επαρχιακών επιτροπών του ΑΚΕΛ και του ΔΗΣΥ, αναφορικά με το κόστος, ύψους 270 εκατομμυρίων ευρώ (και τους υπεύθυνους που το προκάλεσαν), της Δ΄ φάσης του Αποχετευτικού Συστήματος Λάρνακας, η οποία θα καλύψει τον Δήμο Αραδίππου, τα δημοτικά διαμερίσματα Λιβάδια - Ορόκλινη και την Πύλα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top