Ξέσπασε πυρκαγιά σε αποθήκη - Επεκτάθηκε σε αυτοκίνητο και οικία - Μεγάλες οι ζημιές

Ξέσπασε πυρκαγιά σε αποθήκη - Επεκτάθηκε σε αυτοκίνητο και οικία - Μεγάλες οι ζημιές

Πυρκαγιά έγινε αντιληπτή σε αποθήκη όπου λειτουργούσε κεντρική θέρμανση υγραερίου εφαπτόμενη οικίας γύρω στις 22:30 το βράδυ της Τετάρτης (23/10) στο Σούνι στη Λεμεσό.

Η φωτιά επεκτάθηκε από την αποθήκη σε αυτοκίνητο και στη συνέχεια σε οικία με αποτέλεσμα μεγάλες ζημιές.

Τα αίτια της πυρκαγιάς είναι ακόμη άγνωστα. Περισσότερες έρευνες θα συνεχιστούν σήμερα από την αστυνομία με το πρώτο φως της μέρας.

H ανακοίνωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας

Ανταπόκριση στις 22:47 των Πυροσβεστικών Σταθμών Λεμεσού με τρία στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα υποστηριζόμενα από πυροσβεστικά οχήματα από Τμήμα Δασών και Βρετανικών Βάσεων σε πυρκαγιά σε διώροφη οικία επενδυμένη με πέτρα και ξύλινη οροφή στην Κοινότητα Σούνι Επαρχίας Λεμεσού.

Από την πυρκαγιά η οικία έπαθε εκτεταμένες ζημιές. Εκτεταμένες ζημιές έπαθε και ένα όχημα τύπου βαν το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο στο χώρο στάθμευσης της οικίας. Η πυρκαγιά επηρέασε αριθμό δέντρων.

Την ώρα εκδήλωσης της πυρκαγιάς ο ιδιοκτήτης βρισκόταν εντός όπου αφού αντιλήφθηκε την πυρκαγιά εξήλθε του χώρου με ασφάλεια.

Τα αίτια της πυρκαγιάς θα διερευνηθούν σήμερα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Προς φθηνότερο ρεύμα; Η ΑΗΚ αναμένει απαντήσεις για φθηνό καύσιμο – Πότε θα δούμε διαφορά στους λογαριασμούς

Προς φθηνότερο ρεύμα; Η ΑΗΚ αναμένει απαντήσεις για φθηνό καύσιμο – Πότε θα δούμε διαφορά στους λογαριασμούς

Σε αναμονή για την επιβεβαίωση αιτήματος προμήθειας φθηνότερου καυσίμου βρίσκεται η Αρχή Ηλεκτρισμού Κύπρου (ΑΗΚ), με τον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου, Γιώργο Πέτρου, να δηλώνει πως η διαδικασία βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη και αναμένονται απαντήσεις τις επόμενες ημέρες.

BEST OF TOTHEMAONLINE