Τροχαίο στην Αθηνών-Πατρών μετά από σύγκρουση φορτηγού με ΙΧ - Δύο τραυματίες, ο ένας βρέθηκε 15 μέτρα μακρύτερα

Τροχαίο στην Αθηνών-Πατρών μετά από σύγκρουση φορτηγού με ΙΧ - Δύο τραυματίες, ο ένας βρέθηκε 15 μέτρα μακρύτερα

Τροχαίο ατύχημα με δύο τραυματίες σημειώθηκε τα ξημερώματα σήμερα, Παρασκευή, στην εθνική οδό Πατρών Αθηνών στο ύψος του καφέ «Χωριάτικο».

Το τροχαίο που σημειώθηκε στις 6 τα ξημερώματα σημειώθηκε όταν ένα φορτηγό που μετάφερε τζάμια με κατεύθυνση προς Ρίο συγκρούστηκε κάτω από άγνωστες συνθήκες με ΙΧ που κινείτο στην ίδια κατεύθυνση.

Μετά τη σύγκρουση το ΙΧ, στο οποίο επέβαιναν δύο νεαροί έκανε αναστροφή, ο συνοδηγός πετάχτηκε έξω από το όχημα και βρέθηκε τραυματισμένος 15 μέτρα πιο μακριά, ενώ και ο οδηγός τραυματίστηκε.

Όσο για το φορτηγό σταμάτησε στο πεζοδρόμιο του «Χωριάτικο» λίγα μέτρα πριν τη τζαμαρία.

Στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε τους τραυματίες ενώ έρευνες για το ατύχημα διενεργεί η Τροχαία Πατρών.

Δείτε φωτογραφίες:

troxaio-patra2
troxaio-patra3

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επάρκεια και προσιτές τιμές ηλεκτρισμού για όλους, νέα εποχή με άνοιγμα αγοράς ηλεκτρισμού»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επάρκεια και προσιτές τιμές ηλεκτρισμού για όλους, νέα εποχή με άνοιγμα αγοράς ηλεκτρισμού»

Κύριος στόχος της Κυβέρνησης είναι να εξασφαλίσουμε επάρκεια και προσιτές τιμές ηλεκτρισμού για τους πολίτες και τις επιχειρήσεις μας, στηρίζοντας έτσι έμπρακτα την κοινωνία μας ειδικά σε μια περίοδο μεγάλων γεωπολιτικών ανακατατάξεων και προκλήσεων, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στην ομιλία του κατά την ετήσια Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Αγοράς Ηλεκτρισμού που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE