ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Βλάβη σε σκάφος στην επ. Αμμοχώστου - Πέντε πρόσωπα αποκλείστηκαν στη θάλασσα

Βλάβη σε σκάφος στην επ. Αμμοχώστου - Πέντε πρόσωπα αποκλείστηκαν στη θάλασσα

Βοήθεια κλήθηκαν και παρείχαν μέλη της Αστυνομίας και συγκεκριμένα, μέλη της Λιμενικής και Ναυτικής Αστυνομίας, σε πέντε πρόσωπα, τα οποία αποκλείστηκαν στη θαλάσσια περιοχή της επαρχίας Αμμοχώστου, λόγω μηχανικής βλάβης που παρουσιάστηκε στο σκάφος τους.

Συγκεκριμένα, λίγο μετά τις 7.30 το βράδυ της Πέμπτης, επικοινώνησε με τον Ναυτικό Σταθμό Παραλιμνίου και ζήτησε τη βοήθεια της Λιμενικής και Ναυτικής Αστυνομίας, ο καπετάνιος σκάφους, το οποίο βρισκόταν αγκυροβολημένο στη θαλάσσια περιοχή της ελεύθερης Αμμοχώστου. Όπως ο ίδιος ανέφερε στα μέλη της Αστυνομίας, μαζί με άλλα τέσσερα πρόσωπα, είχαν νωρίτερα μεταβεί στην παραλία Νησί, στην Αγία Νάπα, με δεύτερο βοηθητικό σκάφος. Ωστόσο κατά την επιστροφή τους στο αγκυροβολημένο σκάφος τους, το βοηθητικό σκάφος παρουσίασε μηχανική βλάβη, με αποτέλεσμα τον αποκλεισμό τους στη θάλασσα.

Πλήρωμα ακάτου της Λιμενικής και Ναυτικής Αστυνομίας απέπλευσε για βοήθεια των πέντε προσώπων, τα οποία και εντόπισε γύρω στις 8.15 το βράδυ, στα ανοιχτά της παραλίας Νησί. Τα πέντε πρόσωπα μεταφέρθηκαν από το πλήρωμα της αστυνομικής ακάτου στο αγκυροβολημένο σκάφος τους.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Θρήνος για τον Αγγλοκύπριο Κρίστοφερ - «Έσβησε» ξαφνικά ο 34χρονος - Δείτε φωτογραφία 

• Νεαρός έπεσε από ταράτσα πολυκατοικίας στη Λεμεσό – Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο - Ποια η κατάσταση της υγείας του

• Ετοιμάζονται κατηγορητήρια για όλα τα ποδοσφαιρικά σωματεία που οφείλουν στο κράτος - Θα σταλούν στον Γενικό Εισαγγελέα

• «Έσβησε» 12χρονη σε τροχαίο με τη μητέρα της στα κατεχόμενα - Επτά νεκροί μέσα στην εβδομάδα

• Συγκινημένη η Κορτζιά: Πήγε γήπεδο για να στηρίξει τον Πιέρο στην επιστροφή του στο ΑΠΟΕΛ - Δείτε βίντεο

• Σαν να μην υπήρξε ποτέ ο Νίκος Αναστασιάδης



Τιμές καυσίμων: Έρχονται σύντομα νέες αυξήσεις - Η θέση της Κύπρου συγκριτικά με χώρες της ΕΕ

Τιμές καυσίμων: Έρχονται σύντομα νέες αυξήσεις - Η θέση της Κύπρου συγκριτικά με χώρες της ΕΕ

Συνεχίζει να «μαστίζει» τους καταναλωτές η ακρίβεια, με τις τιμές των καυσίμων, να προκαλούν ανησυχία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top