Μονή Αββακούμ: Εκδικητικά αλληλοφαγώματα στους κόλπους της Εκκλησίας - Τα απειλητικά μηνύματα - Βίντεο

Μονή Αββακούμ: Εκδικητικά αλληλοφαγώματα στους κόλπους της Εκκλησίας - Τα απειλητικά μηνύματα - Βίντεο

Mετά τις αποκαλύψεις του Σκανδάλου της Μονής Αββακούμ, φαίνεται να άνοιξε ο ασκός του Αιόλου στους κόλπους της Εκκλησίας.

Στην εκπομπή Alpha Καλημέρα , ο θεολόγος Θεόδωρος Κυριακού, αναφέρθηκε σε απειλητικά μηνύματα που λαμβάνουν κληρικοί από το περιβάλλον των κληρικών που καθαιρέθηκαν της Μονή Αββακούμ.

Όπως ανέφερε παρουσιάζονται εκδικητικές συμπεριφορές, οι οποίες δημιουργούν ένα περίεργο κλίμα στους κόλπους της Εκκλησίας.

«Ξέρω συγκεκριμένο ιερέα που πήρε το μήνυμα ότι ένας από τους επόμενους στόχους είσαι εσύ. Του είπαν ότι θα υπάρξει ένας τώρα και ο επόμενος στόχος είσαι εσύ»

Εν συνεχεία αναφέρθηκε ότι υπονοούνται πρόσωπα μέσα από χαρακτηρισμούς και διαδόσεις , τονίζοντας πως όσο η Ιερά Σύνοδος και ο Αρχιεπίσκοπος δεν βάζουν ένα τέλος σε αυτό το φαινόμενο, η κατάσταση με τα αλληλοφαγώματα θα χειροτερεύει.

Δείτε το βίντεο

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Διπλωματικός πυρετός λίγο πριν στηθεί το τραπέζι για το κυπριακό, στη Γενεύη - Το μήνυμα του Ισραήλ προς την Άγκυρα

Διπλωματικός πυρετός λίγο πριν στηθεί το τραπέζι για το κυπριακό, στη Γενεύη - Το μήνυμα του Ισραήλ προς την Άγκυρα

Σε συνεχείς τηλεφωνικές επαφές βρίσκεται ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας λίγες ημέρες πριν τη μετάβασή του στη Γενεύη, όπου τη Δευτέρα 17 Μαρτίου, πραγματοποιείται  η άτυπη πενταμερής διάσκεψη, για το κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE