Αίσιο τέλος: Εντοπίστηκε και είναι καλά στην υγεία τους ο 35χρονος που είχε χαθεί στη Λεμεσό

Αίσιο τέλος: Εντοπίστηκε και είναι καλά στην υγεία τους ο 35χρονος που είχε χαθεί στη Λεμεσό

Εντοπίστηκε πριν από λίγο και είναι καλά στην υγεία του ο 35χρονος, ο οποίος απουσίαζε από την οικία του, στη Λεμεσό, από τις 24 Οκτωβρίου 2024. 

Μετά τον εντοπισμό του η συνέχιση της δημοσίευσης της φωτογραφίας και των προσωπικών του στοιχείων είναι αχρείαστη.

Η Αστυνομία ευχαριστεί όλους όσοι συνέβαλαν, με οποιοδήποτε τρόπο, στον εντοπισμό του

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει άμεσα με το ΤΑΕ Λεμεσού, στον τηλεφωνικό αριθμό 25-805057, ή με τη Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460, ή με τον πλησιέστερο

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Καλωσόρισε τον ΓΓ του ΣτΕ ο ΠτΔ - «Η Κυπριακή Δημοκρατία αποδίδει τεράστια σημασία στο Συμβούλιο της Ευρώπης»

Καλωσόρισε τον ΓΓ του ΣτΕ ο ΠτΔ - «Η Κυπριακή Δημοκρατία αποδίδει τεράστια σημασία στο Συμβούλιο της Ευρώπης»

Στον σημαντικό ρόλο που διαδραματίζει η Κυπριακή Δημοκρατία στο Συμβούλιο της Ευρώπης (ΣτΕ) αναφέρθηκε σήμερα ο ΓΓ του ΣτΕ κ. Αλέν Μπερσέτ, ο οποίος είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης του στην Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE