Έπιασε φωτιά οικία στη Λευκωσία - Ήταν μέσα ο ιδιοκτήτης

Έπιασε φωτιά οικία στη Λευκωσία - Ήταν μέσα ο ιδιοκτήτης

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία ανταποκρίθηκε το τελευταίο 24ώρο σε 30 περιστατικά, 17 πυρκαγιές και 13 ειδικές εξυπηρετήσεις με το πιο σημαντικό περιστατικό να αφορά πυρκαγιά η οποία εκδηλώθηκε στις 23:41 το βράδυ της Πέμπτης, σε ισόγεια οικία στη Κοινότητα Λινού στη Λευκωσία. 

Όπως αναφέρει ο εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας: «Ανταποκριθήκαμε με δύο στελεχωμένα πυροσβ οχήματα από Σταθμό Υπαίθρου Ευρύχου. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές στην κουζίνα και το ένα υπνοδωμάτιο του σπιτιού. Την ώρα της πυρκαγιάς ο ιδιοκτήτης και μια οικιακή βοηθός βρισκόταν σπίτι όπου αντιλήφθηκαν την πυρκαγιά και βγήκαν έξω. Η πυρκαγιά κατασβέστηκε πριν την άφιξη της πυροσβεστικής υπηρεσίας από γείτονα με λάστιχο κήπου. Από μέρους μας έγινε εξαερισμός τελική κατάςβεση και επιθεώρηση. Από τον καπνό και την θερμότητα επηρεάστηκε ολόκληρη οικία»

Τα αίτια διερευνώνται.
 
 
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ» για όλα: Οι «αδυναμίες» του, η ζωή μετά το Προεδρικό και οι αλήθειες που ακούγονται για πρώτη φορά – Βίντεο

Ο Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ» για όλα: Οι «αδυναμίες» του, η ζωή μετά το Προεδρικό και οι αλήθειες που ακούγονται για πρώτη φορά – Βίντεο

Χωρίς κανένα φίλτρο, όπως άλλωστε μας έχει συνηθίσει, ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, άνοιξε τις πόρτες του γραφείου του στην κάμερα του ThemaOnline και μίλησε στον Τάσο Θεοδώρου για όλα και… όλους.

BEST OF TOTHEMAONLINE