Έπιασε φωτιά οικία στη Λευκωσία - Ήταν μέσα ο ιδιοκτήτης

Έπιασε φωτιά οικία στη Λευκωσία - Ήταν μέσα ο ιδιοκτήτης

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία ανταποκρίθηκε το τελευταίο 24ώρο σε 30 περιστατικά, 17 πυρκαγιές και 13 ειδικές εξυπηρετήσεις με το πιο σημαντικό περιστατικό να αφορά πυρκαγιά η οποία εκδηλώθηκε στις 23:41 το βράδυ της Πέμπτης, σε ισόγεια οικία στη Κοινότητα Λινού στη Λευκωσία. 

Όπως αναφέρει ο εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας: «Ανταποκριθήκαμε με δύο στελεχωμένα πυροσβ οχήματα από Σταθμό Υπαίθρου Ευρύχου. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές στην κουζίνα και το ένα υπνοδωμάτιο του σπιτιού. Την ώρα της πυρκαγιάς ο ιδιοκτήτης και μια οικιακή βοηθός βρισκόταν σπίτι όπου αντιλήφθηκαν την πυρκαγιά και βγήκαν έξω. Η πυρκαγιά κατασβέστηκε πριν την άφιξη της πυροσβεστικής υπηρεσίας από γείτονα με λάστιχο κήπου. Από μέρους μας έγινε εξαερισμός τελική κατάςβεση και επιθεώρηση. Από τον καπνό και την θερμότητα επηρεάστηκε ολόκληρη οικία»

Τα αίτια διερευνώνται.
 
 
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Διπλωματικός πυρετός λίγο πριν στηθεί το τραπέζι για το κυπριακό, στη Γενεύη - Το μήνυμα του Ισραήλ προς την Άγκυρα

Διπλωματικός πυρετός λίγο πριν στηθεί το τραπέζι για το κυπριακό, στη Γενεύη - Το μήνυμα του Ισραήλ προς την Άγκυρα

Σε συνεχείς τηλεφωνικές επαφές βρίσκεται ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας λίγες ημέρες πριν τη μετάβασή του στη Γενεύη, όπου τη Δευτέρα 17 Μαρτίου, πραγματοποιείται  η άτυπη πενταμερής διάσκεψη, για το κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE