ΠτΔ: Αυτόν διόρισε ως Συντονιστή Θρησκευτικών Ομάδων στο Γραφείο Επιτρόπου Ανθρωπιστικών Θεμάτων

ΠτΔ: Αυτόν διόρισε ως Συντονιστή Θρησκευτικών Ομάδων στο Γραφείο Επιτρόπου Ανθρωπιστικών Θεμάτων

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αποφάσισε τον διορισμό του τέως Διευθυντή Μέσης Γενικής Εκπαίδευσης δρος Κυπριανού Λούη, στο Γραφείο Επιτρόπου Ανθρωπιστικών Θεμάτων, Αγνοουμένων και Εγκλωβισμένων, ως Συντονιστή Θρησκευτικών Ομάδων.

Η απόφαση του Προέδρου της Δημοκρατίας λήφθηκε μετά από κοινό αίτημα των τριών εκπροσώπων των Θρησκευτικών Ομάδων στη Βουλή των Αντιπροσώπων, στη βάση της αγαστής, εποικοδομητικής και δημιουργικής συνεργασίας που είχαν όλα αυτά τα χρόνια με τον δρα Κυπριανό Λούη, με στόχο τον ακόμη πιο αποτελεσματικό και γρήγορο χειρισμό θεμάτων που αφορούν τις τρεις θρησκευτικές ομάδες στην Κύπρο.

Σημειώνεται ότι ο δρ Λούης θα προσφέρει τις υπηρεσίες του αμισθί. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αρχές επόμενης εβδομάδας νέα συνάντηση διαπραγματευτών

Αρχές επόμενης εβδομάδας νέα συνάντηση διαπραγματευτών

Αρχές της επόμενης εβδομάδας θα πραγματοποιηθεί νέα συνάντηση των διαπραγματευτών των δύο κοινοτήτων, του Ε/κ διαπραγματευτή Μενέλαου Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, Ειδικού Αντιπροσώπου του Τ/κ ηγέτη, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.