H «συμβουλή-μπηχτή» Αβέρωφ στον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη με αφορμή τα «τρία τραπέζια» στο Κυπριακό

H «συμβουλή-μπηχτή» Αβέρωφ στον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη με αφορμή τα «τρία τραπέζια» στο Κυπριακό

Μάθημα διπλωματίας δίνει ο Αβέρωφ Νεοφύτου στον Νίκο Χριστοδουλίδη.

Όπως έγραψε σε ανάρτησή του στο «X»: «Στην διπλωματία εάν θες κάτι να πετύχεις διαβουλεύεσαι με εμπιστευτικό τρόπο, σέβεσαι το ρόλο των διαμεσολαβητών και δεν θριαμβολογείς ότι σύρεις την άλλη πλευρά στους δικούς σου όρους. Εάν επιδιώκεις την επιτυχία, αφήνεις κατά μέρος τα μεγάφωνα, τις διαρροές και τις συνεντεύξεις. Τονίζω: εάν θες επιτυχία...»

Όλα αυτά φυσικά με αφορμή τους χειρισμούς του Προέδρου Χριστοδουλίδη στο Κυπριακό καθώς ο Αβέρωφ Νεοφύτου συνεχίζει στην ανάρτησή του: «Δίκη μου η πρόταση για τα 3 τραπέζια. Δίκη μου η πρωτοβουλία για την διευρυμένη διάσκεψη πριν το τέλος του χρόνου». Αυτά διατυμπανίζει ο ΠτΔ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Θα πρέπει να υπάρξει ουσιαστική πρόοδος στο Κυπριακό προς την κατεύθυνση επανέναρξης των συνομιλίων στη βάση του συμφωνημένου πλαισίου για να εξεταστούν τα όποια θετικά βήματα όσον αφορά τα Ευρωτουρκικά, ανέφερε, την Τετάρτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απαντώντας σε ερωτήσεις εκπροσώπων των ΜΜΕ κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου για τον απολογισμό της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE