ΔΙΕΘΝΗ

Ερντογάν για το χτύπημα στην Άγκυρα: «Η επίθεση έγινε με διείσδυση τρομοκρατών από τη Συρία»

Ερντογάν για το χτύπημα στην Άγκυρα: «Η επίθεση έγινε με διείσδυση τρομοκρατών από τη Συρία»

Ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν -σε δηλώσεις του στην πτήση επιστροφής από το Καζάν της Ρωσίας– επανέλαβε για μία ακόμη φορά τις κατηγορίες εναντίον των Ηνωμένων Πολιτειών ότι στηρίζουν τις τρομοκρατικές οργανώσεις στη Συρία, δηλαδή τους Κούρδους που η Αγκυρα τους ταυτίζει με το ΡΚΚ και δρουν κατά της Τουρκίας.

Ανέφερε ακόμη ότι συζήτησε τις σχέσεις Άγκυρας – Δαμασκού με τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντίμρ Πούτιν, από τον οποίο ζήτησε διαμεσολάβηση στον Σύρο πρόεδρο Μπασάρ αλ Άσαντ.

H επίθεση στην Τουρκική Αεροδιαστημική Βιομηχανία στην Άγκυρα με ήταν μία διείσδυση τρομοκρατών από τη Συρία, υποστήριξε ο Ερντογάν.

Εν τω μεταξύ συνεχίστηκαν οι επιδρομές της τουρκικής αεροπορίας κατά κουρδικών στόχων. Μετά την επίθεση Άγκυρα, επλήγσηαν επλήγησαν συνολικά μέχρι στιγμής 120 στόχοι στο βόρειο Ιράκ και τη βόρεια Συρία.

Πηγή: ertnews.gr

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Ανείπωτη θλίψη για τον ξαφνικό χαμό 22χρονου στην Κύπρο - Άφησε την τελευταία του πνοή στον ύπνο του

• Έτσι έγινε το τροχαίο με το όχημα του Γενικού Εισαγγελέα στη Λεμεσό - Η κατάσταση υγείας του αστυνομικού

• Επεισόδιο στη νεκρή ζώνη: Τούρκος στρατιώτης απείλησε με όπλο Ε/κ γεωργό στη Δένεια

• Ομάδα «Ζευς»: Το μήνυμα του πιλότου που συγκίνησε την Ελλάδα - «Χρωστάμε σε όσους ήρθαν, πέρασαν, θα έρθουν και θα περάσουν»

• Σάβια Ορφανίδου: Η στιγμή που προσπαθεί να πείσει την κόρη της να... χορέψει - Δείτε το γλυκό βίντεο

• Θύρα 7 για το λάθος στο πανό για την κατοχή - «Ζητάμε συγγνώμη…»



ΠτΔ για συνάντηση με Μπάιντεν: «Από την πρώτη μέρα τοποθετηθήκαμε στη σωστή πλευρά της Ιστορίας»- Σήμερα οι επίσημες ανακοινώσεις

ΠτΔ για συνάντηση με Μπάιντεν: «Από την πρώτη μέρα τοποθετηθήκαμε στη σωστή πλευρά της Ιστορίας»- Σήμερα οι επίσημες ανακοινώσεις

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης δέχθηκε σήμερα τον χαιρετισμό της μαθητικής/φοιτητικής παρέλασης για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου, μπροστά από το οίκημα της Πρεσβείας της Ελλάδας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top