Τραγικός θάνατος δίχρονου κοριτσιού - Πνίγηκε από φαγητό στα Χανιά

Τραγικός θάνατος δίχρονου κοριτσιού - Πνίγηκε από φαγητό στα Χανιά

Τραγικό θάνατο από πνιγμό βρήκε ένα δίχρονο κοριτσάκι το απόγευμα του Σαββάτου στα Χανιά.

Λίγο μετά τις 16:00 στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του νοσοκομείου Χανίων - σύμφωνα με τοπικά μέσα - μεταφέρθηκε από τους γονείς του ένα 2χρονο κοριτσάκι, που παρουσίαζε συμπτώματα πνιγμού από κομμάτι τροφής που είχε καταπιεί.

Ομάδα γιατρών έκανε μεγάλη προσπάθεια για την αναζωογόνηση του για μιάμιση περίπου ώρα. Δυστυχώς λίγο πριν τις 6 το παιδί έχασε τη μάχη για τη ζωή, όπως αναφέρει το haniotika-nea.gr.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ισχυρό μήνυμα ΠτΔ από την Αίγυπτο: «Σταθερότητα, ασφάλεια και συνδεσιμότητα οι πυλώνες της τριμερούς»

Ισχυρό μήνυμα ΠτΔ από την Αίγυπτο: «Σταθερότητα, ασφάλεια και συνδεσιμότητα οι πυλώνες της τριμερούς»

Η στρατηγικής σημασίας τριμερής συνεργασία Κύπρου – Ελλάδας – Αιγύπτου αποτελεί σταθερό άξονα ειρήνης, σταθερότητας και ευημερίας στην περιοχή, τόνισαν σήμερα οι Πρόεδροι Κύπρου και Αιγύπτου και ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας, οι οποίοι συμμετείχαν στην Τριμερή Σύνοδο Κορυφής, που πραγματοποιήθηκε στο Ελ Αλαμέιν, της Αιγύπτου.