Λωρίδα της Γάζας: Αγγίζουν τους 43.000 οι νεκροί από την έναρξη του πολέμου

Λωρίδα της Γάζας: Αγγίζουν τους 43.000 οι νεκροί από την έναρξη του πολέμου

Το υπουργείο Υγείας της Χαμάς στην Λωρίδα της Γάζας ανακοίνωσε νέο απολογισμό 42.924 νεκρών στο παλαιστινιακό θύλακα από την έναρξη του πολέμου με το Ισραήλ εδώ και περισσότερο από έναν χρόνο.

Τουλάχιστον 77 άνθρωποι σκοτώθηκαν κατά τις τελευταίες 48 ώρες, αναφέρεται στην ανακοίνωση του υπουργείου Υγείας.

Περί τους 100.833 έχουν τραυματισθεί στον παλαιστινιακό θύλακα από την έναρξη του πολέμου μετά τις επιθέσεις της Χαμάς του Ισραήλ στις 7 Οκτωβρίου 2023.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ισχυρό μήνυμα ΠτΔ από την Αίγυπτο: «Σταθερότητα, ασφάλεια και συνδεσιμότητα οι πυλώνες της τριμερούς»

Ισχυρό μήνυμα ΠτΔ από την Αίγυπτο: «Σταθερότητα, ασφάλεια και συνδεσιμότητα οι πυλώνες της τριμερούς»

Η στρατηγικής σημασίας τριμερής συνεργασία Κύπρου – Ελλάδας – Αιγύπτου αποτελεί σταθερό άξονα ειρήνης, σταθερότητας και ευημερίας στην περιοχή, τόνισαν σήμερα οι Πρόεδροι Κύπρου και Αιγύπτου και ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας, οι οποίοι συμμετείχαν στην Τριμερή Σύνοδο Κορυφής, που πραγματοποιήθηκε στο Ελ Αλαμέιν, της Αιγύπτου.