Λωρίδα της Γάζας: Αγγίζουν τους 43.000 οι νεκροί από την έναρξη του πολέμου

Λωρίδα της Γάζας: Αγγίζουν τους 43.000 οι νεκροί από την έναρξη του πολέμου

Το υπουργείο Υγείας της Χαμάς στην Λωρίδα της Γάζας ανακοίνωσε νέο απολογισμό 42.924 νεκρών στο παλαιστινιακό θύλακα από την έναρξη του πολέμου με το Ισραήλ εδώ και περισσότερο από έναν χρόνο.

Τουλάχιστον 77 άνθρωποι σκοτώθηκαν κατά τις τελευταίες 48 ώρες, αναφέρεται στην ανακοίνωση του υπουργείου Υγείας.

Περί τους 100.833 έχουν τραυματισθεί στον παλαιστινιακό θύλακα από την έναρξη του πολέμου μετά τις επιθέσεις της Χαμάς του Ισραήλ στις 7 Οκτωβρίου 2023.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βλέπει ξανά την Ολγκίν πριν τη Νέα Υόρκη ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Βλέπει ξανά την Ολγκίν πριν τη Νέα Υόρκη ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, φθάνει την Κυριακή στην Κύπρο για επαφές με τις δύο πλευρές και την Δευτέρα θα γίνει δεκτή από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη στις 11 το πρωί, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της άτυπης διευρυμένης συνάντησης στις 16-17 Ιουλίου στην Νέα Υόρκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE