ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Wizz Air: Γιορτάζει την Επέτειο του «Όχι» με Αποκλειστική Έκπτωση - Για ποιες ημερομηνίες ισχύει – Όλες οι πληροφορίες

Wizz Air: Γιορτάζει την Επέτειο του «Όχι» με Αποκλειστική Έκπτωση - Για ποιες ημερομηνίες ισχύει – Όλες οι πληροφορίες

Λάρνακα, 28 Οκτωβρίου 2024 – Εορτάζοντας την Επέτειο του «Όχι», η Wizz Air, η πιο περιβαλλοντικά βιώσιμη αεροπορική εταιρεία στον κόσμο[1], προσφέρει στους ταξιδιώτες από Ελλάδα και Κύπρο αποκλειστική έκπτωση 15% σε πτήσεις από όλα τα  αεροδρόμια της Ελλάδας και το αεροδρόμιο της Λάρνακας προς οποιονδήποτε προορισμό για 24 ώρες.

Μέσω αυτής της προσφοράς, η Wizz Air δίνει την ευκαιρία στους Κύπριους και Έλληνες ταξιδιώτες να εξερευνήσουν νέους προορισμούς, να επανασυνδεθούν με αγαπημένα πρόσωπα ή να κάνουν αυθόρμητα ταξίδια – όλα αυτά εξοικονομώντας χρήματα στο ταξίδι τους. Η προσφορά ισχύει για κρατήσεις πτήσεων που θα γίνουν στις 28 Οκτωβρίου.

Η βάση της Wizz Air στην Κύπρο, καθώς και οι συνδέσεις της με τα αεροδρόμια στην Ελλάδα αποτελούν θεμελιώδεις πυλώνες των δραστηριοτήτων της, συνδέοντας τους ταξιδιώτες των δύο χωρών με δεκάδες ζωντανές πόλεις σε όλη την Ευρώπη και πέρα από αυτήν. Από όλα τα Αεροδρόμια της Ελλάδας στα οποία πραγματοποιεί πτήσεις η Wizz Air καθώς και το Αεροδρόμιο της Λάρνακας, οι επιβάτες έχουν πρόσβαση σε εξαιρετικά οικονομικές ευκαιρίες ταξιδιού. Αυτή η αποκλειστική έκπτωση για την Επέτειο του «Όχι» είναι μια ένδειξη της συνεχιζόμενης δέσμευσης της Wizz Air προς τους πολίτες της Ελλάδας και της Κύπρου, εκφράζοντας ευγνωμοσύνη για την συνεχή εμπιστοσύνη και αφοσίωση στο αερομεταφορέα.

«Καθώς γιορτάζουμε την Επέτειο του "Όχι", μια ημέρα ιστορικής σημασίας, είμαστε περήφανοι που προσφέρουμε αυτή την ειδική έκπτωση στους Έλληνες και Κύπριους επιβάτες μας», δήλωσε Olivia Harangozo, Διευθύντρια Εταιρικής Επικοινωνίας της Wizz Air. «Είμαστε ενθουσιασμένοι που κάνουμε το ταξίδι ακόμη πιο προσιτό αυτή τη σημαντική ημέρα, και ελπίζουμε πολλοί να αξιοποιήσουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν νέους προορισμούς με τη Wizz Air.»

Πώς να κάνετε κράτηση στις 28 Οκτωβρίου

Η έκπτωση 15% είναι διαθέσιμη για επιβάτες από Ελλάδα και Κύπρο που κλείνουν τα εισιτήριά τους μέσω του wizzair.com ή της εφαρμογής για κινητά τηλέφωνα στις 28 Οκτωβρίου 2024 από τις 00:00 έως τις 23:59 (ώρα Κύπρου), ταξιδεύοντας από το αεροδρόμιο Λάρνακας και τα αεροδρόμια της Ελλάδας.  Η έκπτωση ισχύει για κρατήσεις που θα πραγματοποιηθούν για ταξίδια μεταξύ 1 Νοεμβρίου 2024 και 31 Μαρτίου 2025, εξαιρουμένης της περιόδου των Χριστουγέννων (16 Δεκεμβρίου έως 6 Ιανουαρίου).

Καθώς τα εισιτήρια αναμένεται να εξαντληθούν γρήγορα, οι ταξιδιώτες ενθαρρύνονται να κλείσουν νωρίς για να εξασφαλίσουν την επόμενη περιπέτειά τους σε ασυναγώνιστες τιμές. Με εξαιρετικά χαμηλούς ναύλους, έναν σύγχρονο στόλο και μια ισχυρή δέσμευση στη βιωσιμότητα, η Wizz Air είναι αφοσιωμένη στο να συνδέει τους Κύπριους και Έλληνες ταξιδιώτες με τον κόσμο.

Σχετικά με τη Wizz Air:

Η Wizz Air, η ταχύτερα αναπτυσσόμενη ευρωπαϊκή αεροπορική εταιρεία εξαιρετικά χαμηλού κόστους, διαθέτει στόλο 224  αεροσκαφών Airbus A320 και A321.  Μια ομάδα αφοσιωμένων επαγγελματιών της εταιρείας, προσφέρει ανώτερες υπηρεσίες και επιπλέον  πολύ χαμηλούς ναύλους, καθιστώντας τη Wizz Air την προτιμώμενη επιλογή μεταξύ 62 εκατομμυρίων επιβατών το 2023. Η Wizz Air είναι εισηγμένη στο Χρηματιστήριο του Λονδίνου υπό τον τίτλο WIZZ. Η εταιρεία, αναδείχθηκε πρόσφατα μία από τις πέντε πιο ασφαλείς αεροπορικές εταιρείες στον κόσμο για το 2024 από την airlineratings.com τον μοναδικό οργανισμό αξιολόγησης ασφάλειας παγκοσμίως. Το 2020 τιμήθηκε ως Αεροπορική Εταιρεία της Χρονιάς από τον οργανισμό Air Transport World (ATW) ενώ το 2019 και το 2023, βραβεύτηκε ως Αεροπορική Εταιρεία της Χρονιάς στα Air Transport Awards, το  πιο σημαντικό βραβείο που μπορεί να λάβει μια αεροπορική εταιρεία με κριτήριο την εξαιρετική απόδοση, καινοτομία και εξυπηρέτηση που προσφέρει. Η Wizz Air έχει επίσης αναγνωριστεί ως η «πιο βιώσιμη αεροπορική εταιρεία χαμηλού.

 

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Ανάλυση Wall Street Journal: Σε τεντωμένο σχοινί οι ΗΠΑ - Το άγχος και ο φόβος κυριαρχούν πριν από τις εκλογές

• Κυκλοφοριακό: Θα δούμε τελικά τραμ ή μετρό στην Κύπρο; - Πόσο θα επιλύσει το πρόβλημα

• Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 28 Οκτωβρίου

• Η Apple προσφέρει μια μυθική αμοιβή σε όποιον μπορέσει να παραβιάσει το νέο σύστημα τεχνητής νοημοσύνης της



Στα χαρακώματα ΑΚΕΛ – ΔΗΣΥ Αραδίππου για το αποχετευτικό

Στα χαρακώματα ΑΚΕΛ – ΔΗΣΥ Αραδίππου για το αποχετευτικό

Κόντρα έχει ξεσπάσει στην Αραδίππου μεταξύ των επαρχιακών επιτροπών του ΑΚΕΛ και του ΔΗΣΥ, αναφορικά με το κόστος, ύψους 270 εκατομμυρίων ευρώ (και τους υπεύθυνους που το προκάλεσαν), της Δ΄ φάσης του Αποχετευτικού Συστήματος Λάρνακας, η οποία θα καλύψει τον Δήμο Αραδίππου, τα δημοτικά διαμερίσματα Λιβάδια - Ορόκλινη και την Πύλα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top