Μήνυμα συμπαράστασης ΠτΔ σε Σουηδία: «Ανούσιες, βίαιες πράξεις όπως αυτή δεν έχουν θέση στις κοινωνίες μας»
Συντετριμμένος από τα τραγικά γεγονότα στο Örebro της Σουηδίας δηλώνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.
Στη σελίδα περί «Περιφερειακών κινδύνων» το βρετανικό Υπουργείο Εξωτερικών αναφέρει: «Οι συνεχιζόμενες εχθροπραξίες στην περιοχή και μεταξύ του Ισραήλ και του Λιβάνου θα μπορούσαν να κλιμακωθούν γρήγορα και να αποτελέσουν κίνδυνο για την ευρύτερη περιοχή».
Σημειώνει, ακόμη, πως την 1η Οκτωβρίου το Ιράν εκτόξευσε περίπου 200 βαλλιστικούς πυραύλους κατά του Ισραήλ, το οποίο στις 26 του μήνα προέβη σε στρατιωτική δράση εναντίον του Ιράν.
Αντίστοιχη ανανέωση της ταξιδιωτικής σύστασης έγινε το Σαββατοκύριακο και για άλλες χώρες της περιοχής, όπως για την Τουρκία, το Μπαχρέιν, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, το Κουβέιτ, την Αίγυπτο και την Τυνησία.
Πηγή: ΚΥΠΕ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις