ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Έτσι έγινε το τροχαίο με το όχημα του Γενικού Εισαγγελέα στη Λεμεσό - Η κατάσταση υγείας του αστυνομικού

Έτσι έγινε το τροχαίο με το όχημα του Γενικού Εισαγγελέα στη Λεμεσό - Η κατάσταση υγείας του αστυνομικού

Με τον ελαφρύ τραυματισμό του οδηγού του Γενικού Εισαγγελέα, Γιώργου Σαββίδη, και ζημιές σε τρία οχήματα, σημαδεύτηκε η σημερινή τελετή κατάθεσης στεφάνων στο μνημείο Ηρώων, στην ομώνυμη πλατεία της Λεμεσού, για τους εορτασμούς της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ενώ ο Γενικός Εισαγγελέας συμμετείχε στην καθιερωμένη δοξολογία, στον Καθεδρικό Ναό Αγίας Νάπας, ο οδηγός του, λοχίας της Αστυνομίας, μετέφερε το υπηρεσιακό όχημα στην πλατεία Ηρώων, όπου θα ακολουθούσε η κατάθεση στεφάνων από τους επισήμους.

Κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, οδηγός οχήματος που επιχειρούσε να εισέλθει στην οδό Ανδρέα Δρουσιώτη, παρά το θέατρο Ριάλτο, φαίνεται να παρέλειψε να σταματήσει σε ΑΛΤ, με αποτέλεσμα το όχημά του να συγκρουστεί με το όχημα του Γενικού Εισαγγελέα.

Από τη σύγκρουση το υπηρεσιακό όχημα κτύπησε και σε σταθμευμένο αυτοκίνητο, ενώ ο οδηγός του τραυματίστηκε ελαφρά και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού γα εξετάσεις.

Η Τροχαία Λεμεσού διερευνά τις συνθήκες πρόκλησης του ατυχήματος.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Ανείπωτη θλίψη για τον ξαφνικό χαμό 22χρονου στην Κύπρο - Άφησε την τελευταία του πνοή στον ύπνο του

• Επεισόδιο στη νεκρή ζώνη: Τούρκος στρατιώτης απείλησε με όπλο Ε/κ γεωργό στη Δένεια

• Ομάδα «Ζευς»: Το μήνυμα του πιλότου που συγκίνησε την Ελλάδα - «Χρωστάμε σε όσους ήρθαν, πέρασαν, θα έρθουν και θα περάσουν»

• Σάβια Ορφανίδου: Η στιγμή που προσπαθεί να πείσει την κόρη της να... χορέψει - Δείτε το γλυκό βίντεο

• Θύρα 7 για το λάθος στο πανό για την κατοχή - «Ζητάμε συγγνώμη…»



ΠτΔ για συνάντηση με Μπάιντεν: «Από την πρώτη μέρα τοποθετηθήκαμε στη σωστή πλευρά της Ιστορίας»- Σήμερα οι επίσημες ανακοινώσεις

ΠτΔ για συνάντηση με Μπάιντεν: «Από την πρώτη μέρα τοποθετηθήκαμε στη σωστή πλευρά της Ιστορίας»- Σήμερα οι επίσημες ανακοινώσεις

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης δέχθηκε σήμερα τον χαιρετισμό της μαθητικής/φοιτητικής παρέλασης για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου, μπροστά από το οίκημα της Πρεσβείας της Ελλάδας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top