Στο Νοσοκομείο 26χρονος μετά τα επεισόδια στο ΓΣΠ - Η κατάσταση υγείας του

Στο Νοσοκομείο 26χρονος μετά τα επεισόδια στο ΓΣΠ - Η κατάσταση υγείας του

Ένας άντρας 26 χρόνων τραυματίστηκε σε επεισόδια που σημειώθηκαν μετά τη λήξη της ποδοσφαιρικής αναμέτρησης μεταξύ ΑΠΟΕΛ-Ανόρθωσης στο ΓΣΠ, τη Δευτέρα, κατά την αποχώρηση των φιλάθλων από το γήπεδο.

Εκπρόσωπος του Κλάδου Επικοινωνίας της Αστυνομίας δήλωσε στο ΚΥΠΕ ότι ο 26χρονος φέρει κάταγμα στο πρόσωπο και τραύματα στο σώμα και κρατήθηκε για νοσηλεία στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Εξάλλου, σύμφωνα με την Αστυνομία, πριν από την έναρξη του αγώνα, ομάδα φιλάθλων της Ανόρθωσης από την βόρεια κερκίδα, προσπάθησε να εισέλθει στην ανατολική κερκίδα του γηπέδου, όπου βρίσκονταν οπαδοί του ΑΠΟΕΛ παραβιάζοντας κιγκλιδώματα, ενώ με την άμεση επέμβαση μελών της Δύναμης, απετράπησαν περισσότερες εντάσεις.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας διερευνά τα περιστατικά.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έρχιουρμαν: «Έτοιμος για συμφωνία στα 6 από τα 7 σημεία» – Πού υπάρχει ακόμη διαφωνία

Έρχιουρμαν: «Έτοιμος για συμφωνία στα 6 από τα 7 σημεία» – Πού υπάρχει ακόμη διαφωνία

Ετοιμος για συμφωνία στα έξι από τα επτά σημεία στα οποία κατά τον ίδιο αναμένει πρόοδο ο ΓΓ του ΟΗΕ, δήλωσε ο Τ/κ ηγέτης Τουφάν Ερχιουρμαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE