Ανασχηματισμός: «Σεισμός» σε ΔΗΣΥ και ΔΗΚΟ από τις διαρροές ονομάτων – Ο εκνευρισμός και οι εσωκομματικές κόντρες
Δονήσεις πολλών Ρίχτερ, προκαλεί στα κόμματα, η διαρροή των ονομάτων για τον επικείμενο ανασχηματισμό της Κυβέρνησης Χριστοδουλίδη.

Προηγήθηκε εντοπισμός του δέματος σε αποθηκευτικό χώρο εταιρείας ταχυδρομικών υπηρεσιών σε περιοχή του Μαρκοπούλου Αττικής, το οποίο, όπως προαναφέρθηκε, είχε αποσταλεί από τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής.
Κατόπιν απόφασης του Συντονιστικού Οργάνου Δίωξης Ναρκωτικών και με την έγκριση του αρμόδιου Εισαγγελέα, οργανώθηκε επιχείρηση ελεγχόμενης παράδοσης, με τη συμμετοχή αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αερολιμένα Αθηνών και τη συνδρομή της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Θήρας.
Στο πλαίσιο της επιχείρησης εντοπίστηκε ο 20χρονος να κατέχει το ταχυδρομικό δέμα, ο οποίος και συνελήφθη, ενώ από τις έρευνες συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 1 κιλό και 100 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, 1.100 ευρώ και κινητό τηλέφωνο.
ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




