ΠτΔ: Μετά την Ουάσινγκτον, πάει Αθήνα και βλέπει Μητσοτάκη

ΠτΔ: Μετά την Ουάσινγκτον, πάει Αθήνα και βλέπει Μητσοτάκη

Μετά την συνάντηση με τον Αμερικανό Πρόεδρο Τζο Μπάιντεν την Τετάρτη (30/10), ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης θα δει και τον Έλληνα Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη την Πέμπτη (31/10).

Όπως αναφέρει ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης σε ανάρτηση του στο «Χ» (τέως Twitter), ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είχε σήμερα το πρωί τηλεφωνική επικοινωνία με τον Έλληνα πρωθυπουργό.

«Ο συντονισμός Κύπρου-Ελλάδας παραμένει διαρκής και στενός» σημειώνει ο κ. Λετυμπιώτης, προσθέτωντας ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και ο Έλληνας Πρωθυπουργός συμφώνησαν όπως συναντηθούν την Πέμπτη 31 Οκτωβρίου στην Αθήνα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Διπλωματικός πυρετός λίγο πριν στηθεί το τραπέζι για το κυπριακό, στη Γενεύη - Το μήνυμα του Ισραήλ προς την Άγκυρα

Διπλωματικός πυρετός λίγο πριν στηθεί το τραπέζι για το κυπριακό, στη Γενεύη - Το μήνυμα του Ισραήλ προς την Άγκυρα

Σε συνεχείς τηλεφωνικές επαφές βρίσκεται ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας λίγες ημέρες πριν τη μετάβασή του στη Γενεύη, όπου τη Δευτέρα 17 Μαρτίου, πραγματοποιείται  η άτυπη πενταμερής διάσκεψη, για το κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE